Välkommen till Tandvården Skillingehus!

Välkommen till kliniken mitt i Skillingaryd. Vi är en tandvårdsklinik som erbjuder dig regelbunden tandvård. Med lång erfarenhet är vårt mål att ni blir väl omhändertagna av våra team.

Precis utanför mottagningen finns det möjlighet att parkera. Du kan ta dig hit med tåg eller buss och det är endast någon minuts promenad till mottagningen från stationen.

Vi har plats för nya vuxna patienter!

 

Läs mer om oss

Bild

 

tänder.jpg

utfyllnad distans

Priser

AdobeStock_3863 2000x1000.jpeg

Priser

Innan vi påbörjar en mer omfattande behandling ger vi dig alltid ett kostnadsförslag. 

Från och med den 1/5-16 tar vi endast emot kortbetalning

Kontakt och öppettider

oppettider_skillingehus.jpg

Kontakt & Öppettider

På denna sida kan du kontakta oss och se våra öppettider. För att avboka eller ändra behandlingstid så ringer du till oss på 0370-712 00

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar!

Behandlingar

AdobeStock_1888 2000x1000.jpeg

Behandlingar

Läs mer om vårat behandlingsutbud!

Alla på mottagningen går regelbundet på vidareutbildningar. Vi är vana vid att behandla tandvårdsrädda patienter och att du ska känna dig trygg med din vård är viktigt för oss!

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären