Din tandvårdsklinik i centrala Karlstad


Här på Tandvårdsgruppen Karlstad arbetar vi efter ledordet Trygghet. Vårt mål är att du som patient ska känna:

Trygghet i att du får högkvalitativa behandlingar, baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet. Trygghet vid varje enskilt behandlingstillfälle genom en trivsam miljö, gott bemötande och din delaktighet. Trygghet i att vi finns där för dig långsiktigt.

Vi har tät kontakt med specialister och kan därmed även hjälpa dig vid större tandvårdsbehov. Du finner oss på Drottninggatan 27, vån 4 (Åhléns-huset).


Varmt välkommen till oss!

 


Gällande Covid-19


Vi tar spridningen av covid-19 i samhället på största allvar och följer utvecklingen noggrant. Vi följer Folkhälsomyndighetens och Socialstyrelsens rekommendationer. Om du upplever något av följande symptom (även lindriga) ber vi att du ej besöker mottagningen förrän du varit helt symptomfri i minst 48 timmar:


snuva / hosta / feber / halsont 


Om det konstaterats att du haft covid-19 bör du utöver 2 dagars symptomfrihet även vänta med att besöka oss tills:
• 7 dagar efter insjuknandet i de flesta fall.
• 14 dagar efter insjuknandet om du bott på särskilt boende för äldre/korttidsvård/miljöer med riskgrupper eller om du sjukhusvårdats.
• 21 dagar efter insjuknande om du behandlats på intensivvårdsavdelning.


Om du har varit i närheten av någon covid-19-smittad under de senaste 14 dagarna utan ändamålsenlig skyddsutrustning tillhandahållen av Regionen (Landstinget) bör du också vänta med att besöka mottagningen.


Stämmer något av ovanstående in på dig, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post för ombokning. Skulle du uppleva akuta besvär från munhålan kombinerat med luftvägssymptom kan vi förmedla kontakt med annan tandvårdsklinik som omhändertar just akutpatienter med luftvägssymptom. Våra kontaktuppgifter återfinns i menyvalet Kontakt & öppettider.


Tillhör du någon riskgrupp för covid-19 rekommenderar vi att du avvaktar med tandvård som inte är akut. Om du behöver akut tandvård hjälper vi dig självklart med anpassad tidsbokning och omhändertagande av dig. För att kontrollera om du tillhör någon riskgrupp, vänligen läs här. Hör gärna av dig till oss via telefon eller e-post om du önskar mer information.


Nedan listas övriga telefonnummer och länkar om covid-19 som kan vara till nytta för dig.


Telefonnummer:


112 rings vid livshotande besvär 


1177 rings vid sjukdom


113 13 rings för allmänna frågor om covid-19


020-22 22 33 rings om du är över 65 år och upplever oro


Länkar (besöks i första hand, då telefonlinjerna kan vara överbelastade):


1177


Folkhälsomyndigheten


Krisinformation


WHO


Utrikesdepartementet


European Centre for Disease Prevention and Control


Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Kontakt
 

Öppettider

Måndag
08.00-13.45
Tisdag
08.00-13.00
Onsdag
08.00-13.45
Torsdag
08.00-12.00
Fredag
08.00-13.45

3 juli-2 augusti semesterstängt.

Coronapandemin drabbar hela samhället, inklusive vår klinik. Därför har Praktikertjänst AB beslutat att korttidspermittera oss, liksom ca 900 andra kliniker i landet. Under denna period har vi begränsade öppettider enligt ovan. Vår målsättning är att finnas där för er patienter när ni behöver oss. Vi beklagar detta och hoppas ni har överseende. Vid akuta besvär utöver våra öppettider, vänligen ring 1177 för kontakt med jourhavande tandläkare.

Mer om hur covid-19 påverkar din tandvård →

Hitta hit

Drottninggatan 27, vån 4
652 25 Karlstad

Se större karta