Aktuellt

Det har varit och är ett tufft år för oss alla! På grund av rådande situation har vi under våren skjutit på undersökningar och behandlingar för patienter inom riskgrupp och över 70 år. Vi har försökt att hinna med att meddela de flesta, men känner du att du vill ha mer information så är du såklart välkommen att ringa, mejla info.teamforslov@ptj.se eller fylla i kontaktformuläret här på hemsidan om du behöver komma i kontakt med oss! Just nu kallar vi alla som vanligt igen, men vi följer så klart folkhälsomyndighetens och praktikertjänsts rekommendationer.


Nytt på kliniken är att vår nya duktiga tandläkarkollega Monika Czubala har börjat hos oss! Detta är vi mycket nöjda med och glada över. Efter jul välkomnar vi vår nya tandsköterska Hanna Romare, som för tillfället är elev hos oss. Vi ser fram emot att hon blir en del av gänget "på riktigt"! 


Under julen kommer vi ha stängt några dagar innan jul, mer info om detta, samt hänvisning dessa dagar kommer på Facebooksidan och på telefonsvararen. Under mellandagarna kommer vi ha öppet lite kortare dagar för akuta besök. 


Vi önskar alla våra patienter en härlig och frisk höst och vinter!


Tandvårdsteamet Förslöv - tandläkare nära dig! 


I hjärtat av Bjäre bedriver Tandvårdsteamet Förslöv tandvård för hela familjen. Våra tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor besitter en bred kunskap inom alla tandvårdens områden och vi välkomnar alla patienter - med eller utan munhälsorelaterade problem.


Utöver akut-, barn och bastandvård erbjuder vi clear aligners (osynliga tandställningar), digitala avtryck, implantatbehandlingar, kirurgiska behandlingar, behandling av tandvårdsrädda, tandhygienistbehandlingar, smärtfri bedövning, Somnomeds snarkskenor, estetisk tandvård, blekning, mm.


För oss är det viktigt att du känner att dina tänder är trygga hos oss!
Hjärtligt välkomna!

Kontakta oss