Nyheter på BålstaDoktorn

Barnhälsovården (BVC)
2019 börjar barnhälsovården på BålstaDoktorn med temagrupp träffar för er med barn upp till 12 månader. Datum, anmälningslista och ämnen finns på vår anslagstavla i väntrummet. Första träffen är Torsdagen 31 Januari kl 11.00, ämnet är hur man börjar med smakportioner och mat för småbarn. Det är vår dietist Anna Landén som medverkar denna gång. Träffen är också ett bra tillfälle att träffa andra småbarnsföräldrar. Ring till oss om ni vill anmäla er eller skriv upp er på listan. Gäller er som är listade hos oss.
Varmt välkomna


Synpunkter
Från och med nu kan du lämna synpunkter till oss via mail.
synpunkter.balstadoktorn@ptj.se
Mailen går inte att använda för att boka tid eller dylikt.


Julklappsinsamlingen
Vi vill tacka alla som har hjälpt till att samla in julklappar. Stort tack till er som har hjälpt till att sprida lite julglädje. 


Influensavaccinet är tyvärr slut och 5/12 16-18 vaccinerar vi endast mot TBE och gulsot. Det finns ingen information om det kommer att komma mer vaccin men det finns mottagningar som fortfarande har kvar så det går givetvis bra att ringa runt och fråga. Vi återkommer om det kommer nya vaccindoser!


Fr.o.m 4/10 kommer vi på BålstaDoktorn kunna erbjuda videomöte till vissa av våra besöksorsaker.
Det är vårdpersonalen som bedömer om ett videomöte är lämpligare än ett telefonmöte eller ett fysiskt möte. Ett videomöte kostar 150kr och går under högkostnadsskyddet. Faktura skickas hem utan faktureringsavgift.
För att få tillgång till ett videosamtal behöver ni som patienter ladda ner appen "Min Hälsa" i er telefon. Där loggar man in med Mobilt BankID.


Information inför videomötet


LÄTTAKUT mån-fre 8-11


Önskar man ta blodtryck, få injektioner, ta bort stygn, EKG, provtagning inför operation så bokas tid för detta via telefon eller 1177.se (ej till lättakuten)


Vaccinationer hänvisas till vår vaccinationsmottagning


Provtagning sker varje dag mellan kl 0715-11.


 


 


 

Lista dig hos oss
 

Öppettider

Måndag
07-19
Tisdag
07-19
Onsdag
07-19
Torsdag
07-17
Fredag
07-17


Sjövägen 12, 746 31 Bålsta

Se större karta 

Receptförnyelser och avbokningar!

Via 1177.se kan man, med bankID, be om receptförnylese, se sina befintliga recept, avboka tider och begära SMS-aviserngar för tider och receptförnyelse. 

Detta är ett bra alternativ till vår telefonsvarare då du själv kan se att ärendet är åtgärdat!