Om oss

Hos AKJ Tandvård möts du av tandläkare Anna-Karin och tandhygienist Linda samt tandsköterskorna Lena och Annki. Vi arbetar i team och ser tillsammans till att du blir väl omhändertagen hos oss.
Från den 1 april 2019 är vi även remissinstans för CBCT- och panorama-undersökningar. Vår radiolog sitter på distans och granskar och bedömer samtliga remisser. När du kommer till oss är det Annki eller Lena som tar aktuell röntgenbild i enlighet med hans beskrivning.

Hos oss får du alltid ett personligt bemötande i ljusa och trevliga lokaler. Vi strävar efter att du skall känna stor tillit till oss och veta att vi håller hög kvalitet i det vi gör. Din trygghet är viktig för oss. Är du nöjd så är vi nöjda.

Anna-Karin Johansson

Leg Tandläkare sedan 2001

Övertog kliniken den 1 okt 2018 med 17 års erfarenhet i Folktandvården varav 10 år som klinikchef, senast på FTV Klostergatan.

Linda Hilding

Leg Tandhygienist

Har arbetat i teamet sedan den 1 feb 2019 då hon hade 15 års erfarenhet som tandhygienist inom Folktandvården, senast på FTV Klostergatan och på FTV Ingelstad. 

Per-Magnus Johansson

Leg tandläkare sedan 1997 och Specialist i Odontologisk Radiologi sedan 2007

Remissansvarig för CBCT- och panoramaundersökningar och utlåtanden. Tar även emot remisser för granskning och utlåtanden avseende övriga radiologiska frågeställningar.

Annki Berg

Tandsköterska

Har arbetat i team på kliniken sedan 1994 och har lång erfarenhet av yrket.

Lena Jonsson

Tandsköterska

Har arbetat i team på kliniken sedan 1994 och har lång erfarenhet av yrket.