Om Allétandläkarna

Allétandläkarna består av Team Hegen med Urban Hegen som tandläkare, Lena Alsén-Johansson som tandhygienist och Rigmor Christiansson som tandsköterska samt Team Lister med tandläkare Anki Lister, tandhygienist Arja Persson och tandsköterska Ewa Hammarström.
Team Lister når du på anki.lister@ptj.se

Vi ser en stor fördel i att vara många på kliniken som kan diskutera olika patientfall.
Dessutom hjälper det oss att hålla nere priserna på tandvården genom delade omkostnader. Vi är övertygade att den extra tid vi ger våra patienter för behandling ger bättre kvalitet och blir mer hållbart.


Väntrum


Reception


Behandlingsrum

 

Vi har i januari 2009 flyttat till nya, fräscha lokaler i det nybyggda Söderstaden i Kungsbacka centrum.

Vår fina klinik är ritad av Steg arkitekter i Göteborg

Där har vi lättåtkomliga lokaler på markplan perfekt för barnvagnar och alla med trötta ben. Dessutom arbetar vi med den senaste tekniken såsom digital röntgen, hel käkröntgen och en TV-skärm ovanför behandlingsstolarna.
Vi utför all typ av tandvård och arbetar med patientens egna önskemål i centrum.
Inriktning på funktion och estetik är viktiga för oss. Naturligtvis kan vi erbjuda tandblekning, skalfasader och tandhygienistbehandling. Tandimplantat görs på plats i kliniken.
Dessutom är patienten alltid i fokus och får ett trevligt omhändertagande!
Vi är vana att behandla tandvårdsrädda och tar såklart emot barn.

Vi rekommenderar att våra patienter sköljer med fluor - läs mer här.

Tack för förtroendet- Praktikertjänsts tandvårdskunder mest nöjda

För ÅTTONDE året i rad i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) resultat för kundnöjdhetsmätningar ligger Praktikertjänst i topp. Detta gällde kundnöjdhetsmätningar inom "Myndigheter, Kommunal Service, Tandvård och Sjukvård". Svenskt Kvalitetsindex har mätt tandvårdsmarknaden sedan 2005. Tandvårdskunderna är fortfarande de kunder som är mest nöjda av samtliga branscher som Svenskt Kvalitetsindex mäter kundnöjdhet inom.

Läs mer här.