Kom i kontakt med oss

Boka gärna tid online. Om du behöver ändra din tid så görs de också med fördel på länken "Boka Tid". Det går självklart också bra att ringa oss för tidsbokning eller frågor. Vår mottagning är lätt att ta sig till, både med bil och kollektivtrafik. Parkering finns i närområdet (ofta direkt utanför)

OBS: Under Covid-19 så gör vi allt för att det ska vara så säkert som möjligt för er på vår mottagning. En möjlighet är att ni väntar kvar i bilen tills allt är klart att komma direkt in i behandlingsrummet. Ring oss gärna så vi vet att  ni är utanför. Dessutom ser vi helst att medförljande väntar kvar utanför så kan vi minimerar antalet personer i väntrummet. Tack!

Telefontider

Vi svarar i telefon när vi kan. Om vi sitter upptagna så lämna ett medelande så ringer vi tillbaka.

Telefon

08- 87 46 20

E-post

johan.martensson@ptj.se

Tunnelbana

Ta gröna linjen mot Hässelby och hoppa av vid station Islandstorget. Därefter är det en kort promenad på ungefär 200 meter förbi Mekonomen. Vi finns i samma hus som Kinarestaurangen.

Bil

Från stan: Från Brommaplan fortsätt mot Vällingby. Vid PREEM tag av höger och parkera utanför kliniken. (Snett över Bergslagsvägen/Bällstavägen från PREEM-macken)

Hitta hit

Bergslagsvägen 262
168 55 Bromma

Se större karta