Om oss

Vi erbjuder alla typer av vuxentandvård och är sedan 2005 medlem i ITI (International Team of Implantology), en internationell organisation för utveckling och forskning inom Implantologi.

 Johan Mårtensson

Johan Mårtensson

Tandläkare

  • Jag tog min tandläkarexamen från Karolinska Institutet 1999 och arbetade sedan ett antal år på Folktandvården i Stockholm. Efter det övergick jag till privatverksamhet som jag kombinerade med en lärartjänst på tandläkarhögskolan inom Oral Protetik. På fritiden är jag i skärgården, seglar, spelar golf. På vintern vid bra isar så åker jag gärna långfärdsskridskor.
Tulli Sandberg

Tulli Sandberg

Tandsköterska

Tulli har arbetat med Johan i mer än 15 år och har en gedigen kunskap som tandsköterska och gällande rutiner på kliniken tex avseende hygien. Tulli tar hand om de flesta telefonsamtal som kan gälla allt från frågor inför eller efter ett besök. 

Shaam Ayoub

Shaam Ayoub

Tandhygienist

Shaam har arbetat som tandhygienist i 15 år med erfarenhet både vad gäller patienter med tandvårdsrädsla och patienter som har omfattande behandlingsbehov ffa vid tandlossning. Shaam gör även undersökningar ofta isamband med hygienbehandling. Många patienter går regelbundet för rengöring av tänderna (tandsten mm) med intervaller på 4-6 månader. Därför använder vi ett kallelsesystem för att påminna om att det är dags för besök.