Om oss på Ängby tandläkarna PTJ         Tel: 08-874620

Vi är två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor på mottagningen.

 Johan Mårtensson

Johan Mårtensson

Tandläkare

  • Jag tog min tandläkarexamen från Karolinska Institutet 1999 och arbetade sedan ett antal år på Folktandvården i Stockholm. Efter det övergick jag till privatverksamhet som jag kombinerade med en lärartjänst på tandläkarhögskolan inom Oral Protetik under 10 år. På fritiden är jag mycket i Stockholmsskärgård eller spelar golf. På vintern vid bra isar så åker jag gärna långfärdsskridskor.

Arnar Runarsson

Tandläkare

Arnar börjar hos oss efter sommaren och har över 10 års erfarenhet som tandläkare, sista åren inom Folktandvården. Arnar fick sin grundutbildning på Island. Arnar behandlar både vuxna och barn och har även arbetat som handledare åt nya kollegor inom folktandvården. Arnar tar emot patienter som tidigare gått hos tandläkare Thomas Gosch som nu gått i pension.

Shaam Ayoub

Tandhygienist

Shaam har arbetat som tandhygienist i 15 år med erfarenhet både vad gäller patienter med tandvårdsrädsla och patienter som har omfattande behandlingsbehov ffa vid tandlossning. Shaam gör även undersökningar ofta isamband med hygienbehandling. Många patienter går regelbundet för rengöring av tänderna (tandsten mm) med intervaller på 4-6 månader. Därför använder vi ett kallelsesystem för att påminna om att det är dags för besök.

Tandsköterska Tulli

Tulli

Tandsköterska

Tulli har arbetat med Johan i mer än 15 år och har en gedigen kunskap som tandsköterska och gällande rutiner på kliniken tex avseende hygien. Tulli tar hand om de flesta telefonsamtal som kan gälla allt från frågor inför eller efter ett besök. 

Nina

Tandsköterska

Nina har arbetat med tandläkare Thomas Gosch i många år men kommer efter sommaren teama upp med Arnar. Nina arbetar ffa som assisterande tandsköterska och har mångårig erfarenhet av detta. Nina pratar både svenska och arabiska flytande.

Tandsköterska Sara Norgren

Sara

Tandsköterska