Om oss

Vi är en liten tandvårdmottagning belägen i en familjär miljö på härliga Kungsholmen. På kliniken är vi en tandläkare och en tandsköterska som jobbar. Kliniken är känd som den äldsta tandvårdsmottagningen i Stockholm dit familjer har gått i generationer och fortsätter att komma.

Vi har förtroendet att ta hand om närmare 1650 barn- och vuxenpatienter boende runt om i Stockholm. Barn, vuxna och hela familjer är välkomna att bli våra patienter.

Vi finns nära Fridhemsplan tunnelbanestation med en nära anslutning till bussar också.
Du kan enkelt nå oss oavsett var i Stockholm du bor.

Vi vill att patienter och familjer känner sig trygga och nöjda med oss och vår ständiga strävan efter att ta hand om er på bästa sätt.

Vi arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och vi sträver efter att erbjuda det bästa behandlingsalternativet baserat på era önskemål och vetenskapsgrund. Vi försöker alltid kvalitetssäkra vården och följa upp våra behandlingar och rutiner, på detta sätt garanterar vi dig som patient högsta möjliga vårdkvalitet.

Vi har ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar som varierar från konventionella tandvårdsbehandlingar till mer avancerade behandlingar, allt under samma tak. Vi har över 20 års erfarenhet inom tandvården samt är vana med omfattande munrehabilitering. Uppstår behovet av specialisttandvård kan vi ordna att få specialisthjälp på plats eller erbjuda det hos närliggande specialistkliniker som samarbetar med oss.

Tandläkaren Ban är nischad i parodontala sjukdomar, oral kirurgi och har en bred erfarenhet inom protetiska behandlingar och estetisk tandvård. Tack vare detta så finns det mycket vi kan erbjuda på vår klinik.

Oavsett om du är gammal patient eller ny så är ni alla välkomna!


Tillgänglighet

Vi har öppet på vardagar i olika tider, se vår öppetider. Vi svarar i telefon och tar hand om dina akuta besvär om du ringer inom våra öppettider. Vi försöker att erbjuda dig tid ganska omgående och i regel inom 24-48 timmar. Kliniken ligger på första plan och det finns en liten hiss i byggnaden.