Välkommen till Cederkliniken


Nu är sommaren här! 


Det innebär att sjukvården endast bedriver akut verksamhet. Vi finns här för dig om du har behov av snar kontakt, men om ditt ärenden inte är akut utan kan vänta så är vi tacksamma om du återkommer under hösten i stället. Vi önskar er alla en riktigt skön sommar!


Vi har tyvärr ingen särskild information gällande den pågående och planerade vaccinationen mot Covid-19. Vi hänvisar samtliga frågor till Region Norrbottens informationssida om vaccinationen på 1177.se 


Cederkliniken erbjuder Drop-In provtaging för COVID-19 avseende pågående infektion.  För aktuella tider, adress och övrig information om provtagning för COVID-19 gå in på vår COVID-19 sida


 


Kontakta oss digitalt i första hand - via vår digitala tjänst får du snabbt kontakt med oss - inom tjänstens öppettider besvarar vi hälften av alla ärenden inom 5 minuter och 9 av 10 ärenden inom en timme. Den digitala tjänsten är bemannad vardagar 08.00-16.30. Länk till vår digitala tjänst. 


 


Vi är en komplett vårdcentral mitt i Piteå. Hos oss hittar du bland annat barnavårdscentral, sjukgymnastik och sjuksköterskemottagning med flera specialkompetenser.


 

Lista dig hos oss