Om oss

Här kan du läsa mer om vilka vi är!

Medarbetare

  • Kathrine Shoar, leg. tandläkare (föräldraledig)
  • Daniel Sourati, leg. tandläkare
  • Bodil Hagnell, leg. tandläkare
  • Farah Halawi, leg. tandhygienist
  • Matilda Nilsson, leg. tandhygienist
  • Ilze Wessman, tandsköterska
  • Jessica Incitis, tandsköterska
  • Linda Buckley, tandsköterska
  • Anneli Lund, tandsköterska
 

Bild på Kathrine Shoar

Kathrine Shoar beskrivning

Kathrine Shoar

Leg. tandläkare (föräldraledig)

Jag tog min tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm och har sedan dess arbetat på Folktandvården Seminariet i Uppsala innan jag började här på City Tandvård 2020.

Som tandläkare är jag väldigt lugn och tycker om att ta hand om dig som patient utifrån dina önskemål och behov. Jag vill att du som patient alltid känner dig trygg och delaktig i din behandling. För mig är det också viktigt att göra ett noggrant samt kvalitativt arbete.

Det som gör tandläkaryrket till världens bästa jobb är att ingen dag är den andra lik och man får chansen att träffa och hjälpa människor varje dag.

Bild på Daniel Sourati

Daniel Sourati beskrivning

Daniel Sourati

Leg. tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm och har även arbetat samt undervisat och handlett studenter där. Jag har också under flera års tid arbetat med allmäntandvård på Folktandvården i Region Uppsala.

Det finns ett stort intresse för ny teknik hos mig. Jag har vidareutbildat mig i digitaliserad tandvård och kommer implementera en del här på City Tandvård i framtiden. 

Tandläkarens hantverk i kombination med vården är det som gör yrket till det bästa!

Bodil Hagnell

Bodil Hagnell

Bodil Hagnell

Leg. tandläkare

Tandläkarutbildning i Stockholm på Karolinska Institutet under åren 1980-1984. 1984 tog jag min examen och efter ett AT-år fick jag min legitimation 1985. Under åren 1987-1989 läste jag Vårdpsykologi på Uppsala Universitet.

Varje år uppdaterar jag mina kunskaper genom en systematisk efterutbildning. Jag går också kurser i verksamhetsutveckling. Jag har arbetat som privatpraktiserande tandläkare sedan 1986. Jag trivs otroligt bra med yrket. Blandningen av vetenskap, hantverk och fr.a. kontakten med människor tilltalar mig mycket. 

Farah Halawi

Farah Halawi

Farah Halawi

Leg. tandhygienist

Jag tog min Tandhygienistexamen 2014 från Göteborgs Universitet och har sedan dess jobbat på lite olika kliniker, både inom Folktandvården Västra Götaland och Region Uppsala.

Jag jobbar främst med förebyggande tandvård men behandlar även tandlossning och har erfarenhet av patienter med tandvårdsrädsla. Att jobba som tandhygienist ger mig möjligheten att få träffa alla sorters människor, och att hjälpa andra är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Matilda Nilsson

Matilda Nilsson

Matilda Nilsson

Leg. tandhygienist 

Tillbaka från sin föräldraledighet september 2022

Ilze Wessman bild

Ilze Wessman beskrivning

Ilze Wessman

Tandsköterska

Jag blev färdigutbildad tandsköterska december 2016 och har tidigare jobbat inom Folktandvården. På City Tandvård fick jag tillfället att arbeta med privat tandvård, vilket jag ser framemot.

Att jobba som tandsköterska ger mig möjlighet att få träffa många trevliga människor och tillsammans med tandläkaren hjälpa dem samt ge snabb och kvalitativ service. 

Jessica Incitis

Jessica Incitis

Jessica Incitis

Tandsköterska

Börjar hos oss augusti 2022

Linda Buckley

Linda Buckley

Linda Buckley

Tandsköterska

Börjar hos oss september 2022

Anneli Lund

Anneli Lund

Anneli Lund

Tandsköterska

För många år sedan började jag som tandsköterskeelev i Stockholm och har sedan dess hunnit med ett varierat yrkesliv. De senaste 4 åren har jag arbetat med egen verksamhet inom akupunktur och energimedicin parallellt med tandsköterskeyrket, vilket passar mig som handsken.

Det bästa som finns är att jobba med människor!