Team Bodil Hagnell

Bodil Hagnell

Leg. tandläkare

Utbildning: Tandläkarutbildning i Stockholm på Karolinska Institutet under åren 1980-1984. 1984 tog jag min examen och efter ett AT-år fick jag min legitimation 1985. Under åren 1987-1989 läste jag Vårdpsykologi på Uppsala Universitet.

Varje år uppdaterar jag mina kunskaper genom en systematisk efterutbildning. Jag går också kurser i verksamhetsutveckling. Jag har arbetat som privatpraktiserande tandläkare sedan 1986. Jag trivs otroligt bra med yrket. Blandningen av vetenskap, hantverk och fr.a. kontakten med människor tilltalar mig mycket. 

Jag är sedan drygt tio år engagerad i Privattandläkarföreningen. Mitt uppdrag är förtroendetandläkare i Norra Regionala Förtroendenämnden, vilken har till uppgift att hjälpa till att lösa tvister mellan tandläkare och patienter.

Inger Dahlin

Tandsköterska

Jag började som tandsköterskelev direkt efter grundskolan 1979 på folktandvården. Jag blevl klar med min tandsköterskeutbildning 1983. Efter det har jag jobbat privat. På City Tandvård har jag arbetat sedan 1989. Och jag trivs mycket bra med mitt arbete!

Emy Syrenquist

Tandsköterska

Mitt namn är Emy Syrenquist och jag blev färdigutbildad tandsköterska våren 2017. Jag gjorde min sista praktik här på City Tandvård och har sedan dess en fast tjänst på 60%. Att jobba som tandsköterska är det bästa beslut jag tagit, tycker om kontakten med patienterna och allt som hör arbetet till. På fritiden älskar jag att vara med min man och våra tre barn, umgås med familj och vänner, fynda på loppis m.m. Är tacksam för allt i mitt liv!

Farah Halawi

Leg. tandhygienist

Jag tog min Tandhygienistexamen 2014 från Göteborgs Universitet och har sedan dess jobbat på lite olika kliniker, både inom Folktandvården Västra Götaland och Region Uppsala.

Jag jobbar främst med förebyggande tandvård men behandlar även tandlossning och har erfarenhet av patienter med tandvårdsrädsla. Att jobba som tandhygienist ger mig möjligheten att få träffa alla sorters människor, och att hjälpa andra är något som ligger mig varmt om hjärtat.