Team Kathrine Shoar

Kathrine Shoar

Leg. tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm och har sedan dess arbetat på Folktandvården Seminariet i Uppsala innan jag började här på City Tandvård 2020.

Som tandläkare är jag väldigt lugn och tycker om att ta hand om dig som patient utifrån dina önskemål och behov. Jag vill att du som patient alltid känner dig trygg och delaktig i din behandling. För mig är det också viktigt att göra ett noggrant samt kvalitativt arbete.

Det som gör tandläkaryrket till världens bästa jobb är att ingen dag är den andra lik och man får chansen att träffa och hjälpa människor varje dag.

Sonja Kjellqvist

Tandsköterska

Jag har arbetat på kliniken sedan 2012, men jag har många år bakom mig som tandsköterska sedan tidigare. Jag började mitt arbete som tandsköterskeelev på 80-talet, blev mycket intresserad av yrket och har studerat vidare inom tandvården. Det har även blivit många vidarutbildningar genom åren. Jag är även utbildad undersköterska, med inriktning psykiatri, vilket jag har haft stor nytta av i min roll som tandsköterska.

Min målsättning är att kunna hjälpa och stödja patienter i sitt arbete att få en bättre och friskare munhälsa. Och vi forstätter att vidareutbilda oss för att kunna ge bättre vård och service till våra patienter.

Anneli Lund

Tandsköterska

Jag har fått privilegiet att vikariera för Monica nu när hon är barnledig.

För många år sedan började jag som tandsköterskeelev i Stockholm och har sedan dess hunnit med ett varierat yrkesliv. De senaste 4 åren har jag arbetat med egen verksamhet inom akupunktur och energimedicin parallellt med tandsköterskeyrket, vilket passar mig som handsken.


Det bästa som finns är att jobba med människor!

Farah Halawi

Leg. tandhygienist

Jag tog min Tandhygienistexamen 2014 från Göteborgs Universitet och har sedan dess jobbat på lite olika kliniker, både inom Folktandvården Västra Götaland och Region Uppsala.

Jag jobbar främst med förebyggande tandvård men behandlar även tandlossning och har erfarenhet av patienter med tandvårdsrädsla. Att jobba som tandhygienist ger mig möjligheten att få träffa alla sorters människor, och att hjälpa andra är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Matilda Forsberg

Matilda Forsberg

Leg. tandhygienist (föräldraledig)

Monica Walve

Monica Walve

Tandsköterska (föräldraledig)