Välkommen till Praktikertjänst Danakliniken Specialisttandvård!


På Danakliniken Specialisttandvård arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi, endodonti och anestesiologi.

Till oss kommer Du via remiss från din ordinarie tandläkare. När vi mottagit remiss tar det cirka 4-8 veckor till första besöket hos oss. I samband med undersökning lämnas kostnadsberäkning. Samtliga vårdgivare är anslutna till Försäkringskassan. 

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Bild

Kvalitet är alltid i fokus

_D027090.jpg

Kvalitet är alltid i fokus

Det som knyter samman samtliga tandvårdsverksamheter inom Praktikertjänst är att vi håller högsta odontologiska kvalitet. Vi strävar också efter att alltid ge våra patienter bästa möjliga bemötande. Därför är vi extra stolta att under åtta år i rad haft branschens nöjdaste patienter enligt Svenskt kvalitetsindex. 

Priser

_D027096.jpg

Priser

Kostnaden för ditt tandläkarbesök beror på en rad olika faktorer. Därför är det bäst att komma hit på en undersökning för att få "rätt" pris. 

Hos oss finns det möjlighet att betala med kort, swish eller via faktura. Betala inom 14 dagar eller delbetala i den takt som passar dig.

Mer om fakturabetalning

Om oss

_D027175.jpg

Om oss

Här på Praktikertjänst Danakliniken Specialisttandvård arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi, endodonti och anestesiologi.

Kontakta oss gärna vid frågor om vår verksamhet.

Mer om oss

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären