Vi som arbetar här

Vi som arbetar här

För att kunna känna dig trygg krävs ett ömsesidigt förtroende mellan dig som patient och oss som vårdgivare. En långsiktig relation främjar patientsäkerheten och bidrar till en ökad vårdkvalitet. Kontinuitet, tillit och omtanke är därför viktiga ledord för oss.

På vår praktik möts du av kunnig och engagerad personal. Tillsammans arbetar vi som team med dig som patient i centrum och har alltid som mål att skapa en långsiktigt god munhälsa.

Det är oss du träffar när du kommer till mottagningen!

 

Maria Dentéus Radakovic, Leg. tandläkare, Klinikchef

Maria är en varm och lyhörd person och hon är också ödmjuk i sitt bemötande. Hon har en lång och bred erfarenhet inom de flesta områden inom tandvården, såsom estetisk tandvård, större bettrehabiliteringar, rotfyllningar och operation av visdomständer samt implantat. Maria har tandläkarexamen både från sitt hemland och från Karolinska Institutet i Stockholm. Dessutom har hon länge arbetat som privat allmänpraktiserande tandläkare i Stockholm.

Izabella Toth, Leg. tandläkare

Personalstyrkan har växt sedan hösten 2017 och vi har välkomnat tandläkare Izabella Toth. Hon har tandläkarexamen från Karolinska Institutet i Stockholm och även en lång erfarenhet inom tandvården. Izabella har ett trevligt bemötande, är omtänksam, pedagogisk och välkomnar både gamla och nya patienter.

Alexander Radakovic, Tandsköterska

Alexander är vår tandsköterska som ser till att patienterna känner sig varmt välkomna. Han har arbetat på kliniken i många år och våra patienter uppskattar hans värme och stora engagemang.

 

Vi ser fram emot att få träffa dig!