Om oss

Gruppfoto

Att starta en ny mottagning från grunden hade inte gått utan Praktikertjänst

"Att starta en ny mottagning från grunden hade inte gått utan Praktikertjänst"

Maria och Peter har tillsammans lång erfarenhet av allmäntandvård. De tog sina examen på Malmö universitet och har jobbat flera år i Skåne. För några år sedan gick flytten till Leksand och nu trivs de mycket bra i Dalarna med det som bygden erbjuder. Vi vill erbjuda bästa tänkbara vård med ett brett utbud.

Tillsammans har vi lång erfarenhet av tandvård med allt från vanlig allmäntandvård till mer avancerade implantatbehandlingar, tandreglering och estetisk tandvård. Oktober 2021 öppnades kliniken. Välkommen till våra ljusa och trevliga lokaler!

Medarbetare

utfyllnad

Bild på Maria

eldh-018 Maria.jpg

Maria

Maria

Tandläkare och tandtekniker
Maria har över 15 års erfarenhet och ett stort kunnande då hon har dubbelexamen inom tandvård. Har jobbat som tandläkare på både allmän- och specialistklinik, och som tandtekniker på specialisttandvården. Därmed har hon som nisch att hjälpa patienter med omfattande behov och restaurering av hela bettet. Hon är uppskattad för sitt fina handlag och professionalism.

Bild på Peter

eldh-004 Peter.jpg

Peter


Peter

Tandläkare
Peter är allmäntandläkare med flera års erfarenhet. Vid sidan av allmäntandvården har han undervisat och handlett på tandvårdshögskolan i Malmö. Han är uppskattad för sitt lugna arbetssätt och trevliga humör. Även den tandvårdsrädda kan känna sig trygg. Peter kan bland annat hjälpa till med tandreglering Invisalign som en av få i Dalarna.

Bild på Monica

eldh-009 Monica.jpg

Monica

 

Monica

Tandhygienist
Monica har många års erfarenhet som tandhygienist och för många är det ett bekant ansikte. Hon är den person som ser till att ge dig förebyggande tandvård och ser till att du upprätthåller en bra munhälsa. Hon tar också hand om många av våra årliga undersökningar samt tar hand om akutpatienter.

Bild på Hanna

eldh-002 Hanna.jpg

Hanna

 

Hanna

Käkkirurg och Tandläkare
Hanna kommer med jämna mellanrum till kliniken och utför operationer. Till exempel sätta in tandimplantat, ta bort komplicerade visdomständer och annan avancerad kirurgi. Hon har lång erfarenhet och jobbar till vardags som käkkirurg på sjukhuset i Trollhättan och som forskare på Sahlgrenska i Göteborg.