Välkomna till Enskedetandläkarna

På vår trivsamma mottagning i Gubbängens centrum arbetar vi med all slags tandvård och tar gärna emot hela familjen. Som patient hos oss ser vi över hela din munhälsa och månar om att hitta lösningar som passar dina behov.


 INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET: Vi håller oss uppdaterade och följer folkhälsomyndighetens anvisningar och rekommendationer. I dagsläget innebär det att patienter och medarbetare med symptom på luftvägsinfektion (exempelvis hosta, snuva, huvudvärk, halsont och/eller feber) ska stanna hemma. Vänta minst 2 dygn efter att man blivit frisk innan man kommer till kliniken.  


Vi vet att du som är i riskgrupp ska undvika kontakter som inte är nödvändiga. Samtidigt är en försämrad munhälsa också en risk för hälsan. Vi erbjuder dig möjlighet att komma med så liten smittorisk som möjligt. T.ex. tidigt på morgonen eller senare på dagen utan andra patienter i väntrummet. Vill du vänta utomhus meddela oss innan. Kom helst precis innan utsatt tid och utan medföljare, barnpatienter endast en medföljare, så slipper vi trängas i väntrummet. Då minimerar vi smittrisken.