Team Linn

Det är vi som är Team Linn! Välkommen att kontakta oss för att boka tid.

Profilbilder Team Linn

Bild: Linn

Linn Nurmi Lindstedt, tandläkare

Jag heter Linn och är tandläkare, 1 mars 2022 tog jag över efter tandläkare Susanne Frosteman. Jag blev färdig tandläkare 2011 och har inte ångrat en dag att jag valde att jobba i tandvården. Jag gick min utbildning i Malmö, men jag är uppväxt på Åland där jag helst tillbringar lov och ledigheter med familjen. På fritiden tycker jag om att träna, att få ta en tidig morgon jogg ger en riktigt bra start på dagen. Jag hoppas du kommer att trivas med mig som tandläkare, jag vill i samråd med dig besluta om vilken tandvård som blir bäst för just dig. Jag hjälper gärna dig som är tandvårdsrädd! Välkommen!

Bild: Linnea

Linnea Moström, tandhygienist

Jag blev färdig tandhygienist vid Karlstads universitet 2011 och har arbetat privat både i Västerås och Sala, men även på Folktandvården i Avesta där jag träffade Linn och följde sedan med henne när hon tog över här 2022. Innan dess har jag arbetat som tandsköterska privat i Göteborg och Västerås sedan 2005. Det jag gillar mest med mitt jobb är mötet med dig som patient och hur vi tillsammans kan uppnå mål för en friskare munhälsa.

Bild: Åsa

Åsa Jakobsson, tandsköterska

Det är jag som är Åsa och mig hittar ni lite överallt. I behandlingsrummen, i sterilen och i receptionen. Har varit här sedan 1996 så börjar höra till inventarierna. När jag inte arbetar tycker jag om att åka till min stuga och att umgås med barn och barnbarn som förgyller min tillvaro.

Bild: Malin

Malin Karlsson, tandhygienist

Jag bor i Sala med sambo och två barn och har arbetat i 23 år som tandhygienist. Mitt första jobb var hos Urban Olsson följt av Folktandvården i 20 år så nu är jag tillbaka igen sedan hösten 2020.

Bild: Annica

Annica Eriksson Sohlberg, tandsköterska

Jag har varit anställd på kliniken sedan år 2000. Tandsköterskeexamen tog jag i Västerås 1995. Jag arbetar som assisterande tandsköterska men finns även i receptionen och i sterilen. Har tidigare arbetat i butik samt inom äldreomsorg.