Team Urban & Louise

Det är vi som är Team Urban & Louise! Välkommen att kontakta oss för att boka tid.

Profilbilder Team Urban & Linn

Bild: Urban Olsson

Urban Olsson, tandläkare

Bild: Louise Cedergren

Louise Cedergren, tandläkare

Bild: Anette Ragnarsson

Anette Ragnarsson, tandsköterska

Jag har arbetat hos Team Urban & Louise sedan 2008. Tandsköterskeutbildning Västerås -90/91, även utbildad undersköterska. Har arbetat 23år på Folktandvården i Sala.

Bild: Erika Agemalm

Erika Agemalm, tandsköterska

Jag har arbetat hos Team Urban & Louise sedan 2005. Tandsköteskeutbildning Eskilstuna -04/05. Arbetade tidigare inom äldreomsorgen i Sala.

Bild: Anna-Lena Rathgeb

Anna-Lena Rathgeb, tandsköterska

Jag har arbetat hos Team Urban & Louise sedan 1995. Tandsköterskeutbildning Uppsala -85/86. Har arbetat på Folktandvården, Specialisttandvård och privat sedan dess.

Bild: Anna Florsjö

Anna Florsjö, tandsköterska/ receptionist

Jag har arbetat med Team Urban & Louise sedan 1991. Tandsköterskeutbilning Umeå -84/85. Tidigare arbetade jag på Folktandvården i Sala. Numera ser Ni mig mestadels i receptionen.

Bild: Ulrika Persson

Ulrika Persson, tandhygienist

Mitt intresse för tandvård började när jag bodde i Texas och arbetade som tandsköterska för Dr.Frank Varanelli. När jag flyttde hem utbildade jag mig i Falun och blev färdig legimiterad tandhygienist 2004. Efter utbildningen arbetade jag på Folktandvården i Sala. Sedan 2019 arbetar jag hos Team Urban Olsson. Mina dagar består av undersökningar, behandla sjukdomar i mun, jobba förebyggande och bibehålla god munhälsa.