Välkommen till Husläkarna i Österåker

  


OBS! Från och med den 1/6 -22 blir vi en kontantfri vårdcentral!


 


Prova på mindfulness!


Mindfulness är ett förhållningssätt till livet och handlar om att vara närvarande i nuet. Genom att öva mindfulness tränar vi några av våra viktigaste mänskliga förmågor; uppmärksamhet, medvetenhet samt medkänsla med sig själv och andra. Mindfulness används ofta inom vården vid, t ex stressrelaterad ohälsa eller smärta. Nu startar vi grupp och du har möjlighet att under fem tillfällen vara med och lära dig grunderna i mindfulness.


Vi träffas digitalt via Teams


60 min/tillfälle.


Kostnad som besök på vårdcentralen. Högkostnadskort gäller. Betalas via faktura. Samma avbokningsregler gäller som vid andra besök på vårdcentralen, dvs avbokning senast 24 timmar innan så att du slipper betala uteblivandeavgift.


Tisdagar kl 14.30. Start 31/5


Anmälan till: info.husl_oster@ptj.se


Begränsat antal platser.


Vi har platser kvar anmäl dig senast den 27/5!!


 


_________________________________________________________


Enligt direktiv från Region Stockholm rekommenderas alla som besöker vårdinrättningar att använda munskydd, rekommendationen gäller tillsvidare.


Med tanke på rådande situation och för att ta hänsyn till våra äldre och sköra patienter som besöker oss så måste du som patient alltid ringa till oss på 08-544 024 00 eller ta kontakt med oss via 1177.se. Du får alltså inte komma oanmäld till mottagningen. Vid akuta ärenden exempelvis bröstsmärtor, andnöd eller sårskador gå direkt till receptionen eller ring 112.


OBS! Endast om besöket inte kan klaras av på egen hand får en närstående närvara.


Information om  covidvaccinering. (Klicka här)


Viktig information angående kontakt med nätbaserade vårdcentraler. (Klicka här)


Information om covid -19 (Klicka här)


Vårt psykosociala team (Klicka här)


 

Kontakt