Om Liljeholmens Ortopedi

År 1966 startades mottagningen i Fruängen av Dr Olof Carlman, specialist i allmän kirurgi. År 1996 efterträddes han vid sin pensionering av Dr Johan Carlman, specialist i allmän kirurgi och ortopedi som sedan flyttade mottagningen till Liljeholmen år 2012 och blev Liljeholmens Ortopedi.

Mottagningen ligger centralt och med god kommunikation i Liljeholmens Centrums vårdhus. Lokalerna är ljusa och fräscha med två toppmoderna operationssalar där vi utför dagkirurgiska ingrepp helt inriktade på hand- och fotkirurgi. Alla ingrepp sker under lokalbedövning och i vissa fall narkos. Även Xiapex-behandling finns sen en tid tillbaks för behandling av Dupuytrens kontraktur som utförs av specialister i handkirurgi.

Våra läkare har god kompetens inom sina specialiteter samt mångårig erfarenhet av de ingrepp vi utför. Personalen i övrigt är välutbildade inom sina ansvarsområden.

Vi har god läkarkontinuitet och det är alltid den läkare som patienten träffar på nybesöket som utför operationen. Vi har också, utom i undantagsfall som vid semester etc. återbesök efter operation till den läkare som utförde ingreppet.