Kontakt och telefontider

Kontakt och telefontider

Kontakt

Du kontaktar oss per telefon där du kan boka telefontid, förnya recept eller lämna återbud vid behov.

Vårdcentraler kan också remittera.

OBS! Mottagningen är fristående från Maria Alberts vårdcentral och tider kan ej bokas via dem.

Vi har avtal med Västra Götalandsregionen. Patientavgiften är 300 kr och frikort gäller.

Hos oss betalar du med kort, vi tar inte emot kontanter. Om du avbokar senare är 24 timmar innan besöket eller uteblir från bokat besök får du betala patientavgiften på 300 kr + 50 kr i faktureringsavgift. Frikort gäller inte för detta.

Tidsbokning via telefon:

Telefon: 0520-961 00 

Vi har nu fullbokat fram till semestern och är tillbaka 17 augusti                                         

Information om Covid-19

Vi har öppet som vanligt. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens direktiv mycket noga och uppdaterar löpande vår hemsida med de mest aktuella nyheterna och de eventuella förändringar som kan förekomma i samband med Coronaviruset.

Har du några symtom på övre luftvägsinfektion, som hosta, feber eller andra förkylningssymtom får du inte komma till mottagningen. Vi ber dig kontakta oss för att boka om tiden genom att ringa och välja återbud och där lämna meddelande, så skickar vi en ny tid. Vi kommer inte att debitera för sena återbud.

Som en försiktighetsåtgärd har Maria Alberts vårdcentral tillfälligt beslutat att hålla ytterdörren låst för att få bättre kontroll över patientflödet och därmed minska smittorisken. Du får därför ringa på klockan till vårdcentralen utanför entrén för att bli insläppt. Tyvärr får du inte heller ta med anhörig till mottagningen för att minska risken för smittspridning.Vänligen respektera detta för allas säkerhet.

 

                                      För rådgivning hänvisas till 1177