Kontakt och öppettider

Telefon 036-160110
Telefontid mån, tis, ons, tors, fre 8.00-12.00
Fax 036-160120
E-post mayamottagningen@ptj.se

Du kan avboka och/eller omboka din tid via TeleQ på vårt telefonnummer och knappval 1. Ombokar du tiden via TeleQ får du en ny tid via SMS så det är viktigt att du uppger rätt personnummer och mobilnummer. Du kan även avboka din tid e-post men får då själv höra av dig om ny tid. Eftersom många vill ha tider hos oss, så är det viktigt att du verkligen lämnar återbud så snart som möjligt. Det finns andra som kan behöva din tid.

Receptbeställning kan göras via TeleQ eller e-post. Vissa recept kan dock kräva uppföljning som t ex blodtryckskontroll. Recept som utfärdas från mottagningen är E-recept, och går direkt till alla befintliga apotek. Läkemedel kan därefter hämtas ut på valfritt apotek och valfri ort i Sverige. Eftersom ditt meddelande skickas över internet kan vi inte garantera sekretess. Ett alternativ är att ringa till mottagningen enligt ovan.

Väljer du att kontakta mottagningen via e-post så vill vi understryka att du inte ska använda den till brådskande ärenden. Vi öppnar vår e-postbrevlåda tre gånger i veckan och prioriterar alltid de patienter vi har på mottagningen framför datorarbete.