Vi hjälper dig

Vi hjälper dig

Behöver du hjälp med din rehabilitering? Här på Praktikertjänst Rehab Skärholmen kan du boka tid hos arbetsterapeut, dietist, kiropraktor eller sjukgymnast/fysioterapeut. Du kan också få besök i hemmet av våra hemteam och neuroteam. Vi har erfarna logopeder som kan hjälpa dig med sväljsvårigheter och neurologiskt betingade språksvårigheter. Vi har även hjälpmedelsmottagning för utprovning av hjälpmedel och erbjuder stötvågsbehandling. Välkommen!

Känn dig trygg när du besöker oss

Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker våra enheter. Vi arbetar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Region Stockholms vårdhygieniska riktlinjer. Vi håller avstånd och visar hänsyn till varandra. Ring gärna och prata med oss om du känner dig osäker.

Besök oss digitalt

För dig som patient som inte kan eller bör ha ett fysiskt besök med din vårdgivare med anledning av pandemin kan vi erbjuda ett digitalt videobesök med sedvanlig besöksavgift. Då kommunicerar du som patient på distans med din vårdgivare i bild. Hur det digitala besöket går till kan du stämma av med din vårdgivare.

Vårdpersonal håller patient i handen

Tidsbokning

Tidsbokning

Hur bokar jag tid?
Hur av/ombokar jag min tid?

Behövs remiss?
Vad kostar ett besök?

Mer om tidsbokning

Öppettider

Öppettider

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

7:30-18:00

7:30-18:00

7:30-18:00

7:30-18:00

7:30-16:00

Digital kontakt via Mitt PTJ

Digital kontakt

Har du ett bokat besök hos oss? Då kan du kontakta oss digitalt via Mitt PTJ!

OBS! Först efter att du fått en länk från oss via sms kan du logga in i Mitt PTJ.

Till Mitt PTJ