Individanpassade fotbäddar

För dig med besvär relaterade till fötterna provar vi ut och tillhandahåller individuellt formgjutna fotinlägg i samarbete med Cast Medical.

Fotinlägg för mindre smärta och bättre prestation

Så många som 70-80% kan ha problem med supination eller pronation. Det innebär en avvikande fotvinkel som kan leda till onormal belastning på muskler, leder och ligament.

Med skoinlägg eller sulor som det också kallas, från Cast Medical, justeras din fotvinkel så att fötterna inte påverkar resten av kroppen negativt.

Många patienter som haft svårbehandlad smärtproblematik med ont i ryggen, knäna, och andra delar av rörelseapparaten har blivit hjälpta av personligt utformade skoinlägg från Cast Medical.

En annan grupp nöjda användare av Cast Medicals fotinlägg är idrottare. Balans kan i många fall vara avgörande för att få marginalerna på rätt sida. Det gäller till exempel inom golf, skidåkning, och handboll där flera elitidrottare redan upptäckt Cast Medicals fotinlägg.

Vill du bli av med smärta eller finputsa din idrottsliga prestation? Hör av dig till oss så utför vi en steganalys där resultatet kan användas för ett par personligt anpassade fotinlägg.