Sollentuna rehab

Sollentuna Rehab Praktikertjänst

Sollentuna Rehab tel. 08-587 366 83, rehabmottagning i Sollentuna centrum. Nära lokaltrafik, pendeltåg och busstation. Bra och tillgängliga parkeringsmöjligheter. Fri parkering i Sollentuna centrum. 


Legitimerade sjukgymnaster, fysioterapeuter, kiropraktorer, arbetsterapeuter och dietister med lång erfarenhet och stor kunskap. Rehabilitering för alla åldrar, hembesök/hemrehabilitering i Sollentuna, Danderyd, Rinkeby-Kista, Spånga-Tensta kommun.


Arbetar utifrån vårdval och nationella riktlinjer med eller utan remiss. Avtal med Region Stockholm. Högkostnadsskydd och frikort gäller. I våra lokaler finns Eartech hörselklinik, har avtal med Region Stockholm, tel. 020-12 12 26. Covid -19, Personal på Sollentuna Rehab använder visir och munskydd vid patientnära vård. 


 Miljöcertifikat ISO 14001:2015.


Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015 och vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.


På uppdrag av Region Stockholm.


Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär bland annat att högkostnadsskydd och frikort gäller.


                    

Boka tid