Välkommen!

Välkommen till Sollentuna Rehab

Sollentuna Rehab, en mottagning vid Sollentuna centrum. Nära lokaltrafik, pendeltåg och bussförbindelse. Bra och tillgängliga parkeringsmöjligheter. Fri parkering i Sollentuna centrum. Här arbetar legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter, kiropraktorer, arbetsterapeuter, dietister och receptionister. Vi utför hembesök/hemrehabilitering i Sollentuna, Danderyd, Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta kommun.

Vi arbetar utifrån vårdval och nationella riktlinjer med eller utan remiss. Avtal med Region Stockholm. Högkostnadsskydd och frikort gäller. 

Boka tid direkt

Vet du om att du kan boka tid online via 1177?

Via 1177 går det bra att boka, avboka och omboka tid till några av våra professioner. Följ länken längre upp på sidan för mer information.

Gymmet

1177

 

1177_rgb_ny2022.png

1177

Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården - dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka tid, förnya recept eller se dina läkemedel.

Till 1177.se

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015


iso_14001 redigerad.png

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

Det betyder att vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.