Välkommen!

Välkommen till Sundtandvården!

På denna mottagning arbetar tre tandvårdsteam under ledning av tandläkarna Lisa Ringblom, Simon Damberg och Linda Söderström. Vi bedriver en högst kvalitetsinriktad tandvård utifrån dina behov och vi erbjuder alla förekommande behandlingar i den egna mottagningen eller genom vårt nätverk av kvalificerade specialister.

Vår personal har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom modern tandvård. Vi är kvalitetsdiplomerade och arbetar med fortlöpande kvalitetsutveckling enligt Kaizen som betyder "ständig förändring till det bättre". 

Viktig information 

Vi är en kontantfri mottagning. Du kan betala med kort, Swish eller faktura via Walley (vilka alltid gör en sedvanlig kreditprövning först).

Känner du dig förkyld?

Vi ber dig som har förkylningssymtom att vänligen höra av dig för att boka om din tid.

Se vår prislista här

Tandläkare genomför undersökning på patient

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären