Behandlingar

Här kan du se de behandlingar och besvär vi på Team Söderström hjälper dig med.

Lista över behandlingar

Allmän tandvård

Allmän tandvård är grundläggande vård för att hålla dina tänder och tandkött friska. Det inkluderar regelbundna tandläkarbesök för undersökning och rengöring, där tandläkaren kontrollerar din munhälsa och identifierar eventuella problem i ett tidigt skede. Tandborstning två gånger om dagen och användning av tandtråd dagligen är viktigt för att avlägsna plack och förebygga karies och tandköttsproblem. Genom att följa en hälsosam kost och undvika sötsaker och syrahaltiga drycker kan du också bidra till att bevara din tandhälsa. Att ta hand om dina tänder regelbundet hjälper till att förebygga smärtsamma tandproblem och upprätthålla en strålande leende.

Tillsammans med dig så gör vi upp en plan och kallar dig regelbundet.

Akuttandvård

Hos oss behöver du inte vänta länge för att få hjälp vid akut värk eller tex trasig framtand.
Vid akuta situationer som smärta, svullnad eller skador är det viktigt att söka vård så snart som möjligt för att få rätt behandling och lindring. Tänk på att akuta tider kan vara begränsade, så ring så fort du kan.

Tandvårdsrädsla

Välkommen till vår klinik! Vi förstår att tandvårdsrädsla är vanligt och kan vara en utmaning för många. Vi vill att du ska känna dig så bekväm som möjligt under ditt besök, och vi är här för att stödja dig genom hela processen.

När du besöker oss kan du vara säker på att du kommer att mötas av samma personal vid varje besök. Detta skapar en kontinuitet och trygghet som vi tror är viktig för att minska rädslan inför tandvårdsbesök.

Vi har stor vana och lång erfarenhet av att möta tandvårdsrädda patienter. Din komfort och välbefinnande är av högsta prioritet för oss. Vi vill att du ska känna dig lyssnad på och respekterad under hela din tandvårdsupplevelse. Vi uppmuntrar dig att prata med oss om dina rädslor och oro, så att vi kan anpassa vår vård efter dina behov och önskemål.

Tillsammans strävar vi efter att göra ditt besök så positivt och stressfritt som möjligt. Vi ser fram emot att ta hand om dig och din tandhälsa på bästa möjliga sätt.

Bettskena

Mer info kommer.

Estetisk tandvård

Mer info kommer.

Tandreglering – Invisalign

Mer info kommer.

Tandblekning

Opalescence är en populär metod för tandblekning som används av tandläkare över hela världen. Det är en säker och effektiv behandling som kan göra dina tänder vitare och mer strålande.

Genom att använda skräddarsydda skenor fyllda med blekgelé kan du bleka dina tänder bekvämt hemma under övervakning av din tandläkare. Effekterna kan variera beroende på dina tänder och behandlingens längd, men många upplever synliga resultat inom några veckor. Kom ihåg att följa din tandläkares instruktioner noggrant för bästa resultat och undvik att överbleka för att undvika känslighet

Implantat

Mer info kommer.

Botox

Mer info kommer.