Om oss

Vi har en bred kompetens och erbjuder allmäntandvård och har ett nära samarbete med specialisttandvården vid Odontologiska Instutionen i Jönköping. På mottagningen finns även en tandhygienist. Hela familjen är välkommen vid samma tillfälle. Självklart har barn och ungdomar gratis tandvård även hos oss, fram till det år de fyller 23. Från och med 1 januari det år man fyller 24 år får man börja betala.  Mottagningen är handikappanpassad och ligger med bästa läget i centrala Nässjö. Det finns en hjärtstartare på mottagningen. Tandläkare Martin

 

 


Tandsköterska Eva-Lotta


Tandsköterska Annika

 


Tandsköterska Louise

 Sanella

Tandhygienist Sanella

Vi är ett glatt gäng som har roligt på jobbet och det kommer du även att märka som vår patient. Vi sätter dig och dina tänder i centrum. Vi är ett team som alla är delaktiga i din behandling. Vårt mål är att ge patienterna en bra tandhälsa genom livet.

Praktikertjänsttandläkarna har legat i topp vad gäller kundnöjdhet, enligt de senaste årens undersökningar från svensk kvalitets Index, SKI. Detta är vi stolta över.

Vi är en miljömedveten klinik. Vi samarbetar med tandtekniker i Sverige, vilket bidrar med fler arbetstillfällen och ett värnande om miljön. Miljötänkande är en viktig del av vår verksamhet.

Välkommen till oss!