Priser

Innan vi påbörjar en mer omfattande behandling går vi alltid igenom den med dig. Mottagningen går efter referenspriserna, vilket innebär att det ligger så nära Försäkringskassans ersättning som möjligt. För dig som patient innebär det att priset ofta blir gynsamt, särskilt vid mer omfattande behandlingar.

I vår prislista som följer så är Det allmänna tandvårdsbidraget (ATB) från försäkringskassan felaktigt-det är en gammal uppgift som vi tyvärr inte kan ändra själva utan det måste ändras av kontoret i Praktikertjänst - vi har påpekat detta men än så länge har de inte lyckats ändra denna uppgift. Den rätta uppgiften om detta bidrag ser du längre ner på denna sidan. 

Vi tar endast emot betalning via kort eller swish. Om faktura önskas så tillkommer en fakturaavgift och faktureringen går via Walley som är ett företag som har tagit över vår administration av fakturor. Ni kan läsa mer om det på Praktikertjänst hemsida: praktikertjanst.se/betala.

 

 

Tandvårdsstödet

Inne på Tandvårds- och läkemedelsförmånsverkets, TLV:s, webbplats kan du läsa mer om det nuvarande tandvårdsstödet som infördes i Sverige den 1 juli 2008. Det utökades med stöd till vissa patientgrupper den 1 januari 2013.

Det allmänna tandvårdsbidraget (ATB)

Det allmänna tandvårdsbidraget per år är:

-600 kr för personer som är mellan 24-29 år.

-300 kr för personer som är mellan 30-64 år.

-600 kr för personer som är 65 år och äldre.