Team Mehrdad

Jag Mehrdad Falakeh har varit verksam i över 25 år och bedrivit praktik i centrala Söderhamn sedan början av 90-talet. Mina medarbetare har mångårig erfarenhet av tandvård. Vårt mål är att kunna ge dig en modern och uppdaterad behandling, därför gör vi kontinuerligt investering och uppdatering av utrustning samt utbildning av personalen.

Profilbilder Team Mehrdad

Bild: Mehrdad Falakeh

Mehrdad Falakeh, Tandläkare

Jag gick tandläkarskolan i Göteborg. Där träffade jag även min fru Maria som sitter i receptionen. Flyttade till Söderhamn 1995. Bortsett från att vara tandläkare, gillar jag snickra, spela golf, springa, resa, och prova på allt nytt och äventyrligt.

Bild: Anette Östlin

Anette Östlin, Tandhygienist

Jag jobbar som tandhygienist här på Tandhörnan. Jag älskar att jobba med människor och de olika arbetsuppgifter jag ställs inför. Jag bor i Kilafors med min sambo och våra två barn. Vi har även tre fyrbenta familjemedlemmar, en häst och två kaniner. Mina intressen är ridning tillsammans med min dotter, fiske och fyrhjulingsåkning tillsammans med min son och sambo. Jag umgås också gärna med vänner och äter goda middagar.

Bild: Christina Wiklund

Christina Wiklund, Tandsköterska

Jag kallas för Kicki och har arbetat som tandsköterska sedan 1987. Jag trivs jättebra med mitt jobb som har omväxlande arbetsuppgifter och där jag får träffa människor. Mig träffar du oftast inne på behandlingsrummet. På fritiden umgås jag med familj och vänner, tycker om vara ute i naturen, resa, spela golf och läsa deckare.

Bild: Angelica Pettersson

Angelica Pettersson, Tandsköterska

Jag har arbetat inom vård/omsorg i många år och har alltid varit intresserad av tänder. Jag är så glad att jag utbildade mig till tandsköterska. På hemmaplan har jag man, fyra barn, hund, katt, 8 höns och en tupp! Tycker mycket om att fixa i trädgården, pyssla i mitt hus och äta goda middagar tillsammans med vänner.

Bild: Maria Falakeh

Maria Falakeh, Receptionist

Älskar det sociala och möten med människor. Jag arbetar mest i receptionen, har hand om tidbokning, svarar telefon och sterilhandtering. Utanför arbetet gillar jag att läsa, vara ute i naturen, sköta om mina höns och katterna, resa och spela golf.