Välkommen till tandläkare Lena Gavelin i Uppsala

Vi erbjuder tandvård för alla åldrar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl barntandvård som vuxentandvård. Hos oss får du alltid träffa samma tandläkare vilket är en trygghet för dig som patient. Mottagningen ligger centralt i Uppsala. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen på vår mottagning. Vi utför små och stora behandlingar - från undersökningar till att behandla total tandlöshet. Tveka inte att kontakta oss för en undersökning eller vid akuta besvär. Vi är anslutna till Försäkringskassan och är en del av Praktikertjänst.


Reducerade öppettider från och med måndag 30/3


På grund av rådande samhällsläge kommer vi från och med måndag 30/3 arbeta med kraftigt reducerade öppettider. Vi hoppas alla har förståelse för detta.


Alla patienter över 70 år samt riskgrupper kommer ej att kallas in för sedvanliga undersökningar i nuläget. Vid akuta besvär tar ni kontakt med mottagningen per telefon så försöker vi hjälpa er på bästa sätt.


Övriga patienter är välkomna som vanligt. Vi kommer att prioritera pågående behandlingar och akuta besvär. Undersökningar och tandstensbehandlingar utföres hos våra tandhygienister. Ordinarie kallelser kommer tyvärr bli fördröjda. Om du vill boka en tid för undersökning går det bra att kontakta mottagningen så hjälper vi dig i mån av tid.

Kontakt