Välkommen till tandläkare Lena Gavelin i Uppsala

Vi erbjuder tandvård för alla åldrar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl barntandvård som vuxentandvård. Hos oss får du alltid träffa samma tandläkare vilket är en trygghet för dig som patient. Mottagningen ligger centralt i Uppsala. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen på vår mottagning. Vi utför små och stora behandlingar - från undersökningar till att behandla total tandlöshet. Tveka inte att kontakta oss för en undersökning eller vid akuta besvär. Vi är anslutna till Försäkringskassan och är en del av Praktikertjänst.


Tandbehandling under rådande pandemi


Vi arbetar som vanligt med basala hygienrutiner. Vi använder både munskydd och visir för att du som patient ska känna dig trygg.


Från 1/10 återgår vi till våra ordinarie öppettider. Just nu upplever vi ett ökat tryck på mottagningen och hoppas att du som patient har förståelse för att väntetiderna kan bli längre än vanligt.


Du som är över 70 år kommer inte bli rutinmässigt kallad till kliniken i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Däremot är du självklart välkommen att ringa hit och boka en tid för tandundersökning om du känner att du har behov av tandvård! Vi försöker att i möjligaste mån boka in dig när det är lugnt i väntrummet.

Kontakt