Välkommen till tandläkare Lena Gavelin i Uppsala

Välkommen till tandläkare Lena Gavelin i Uppsala

Välkomst text

Vi erbjuder tandvård för alla åldrar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl barntandvård som vuxentandvård. Hos oss får du alltid träffa samma tandläkare vilket är en trygghet för dig som patient. Mottagningen ligger centralt i Uppsala. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen på vår mottagning. Vi utför små och stora behandlingar - från undersökningar till att behandla total tandlöshet. Tveka inte att kontakta oss för en undersökning eller vid akuta besvär. Vi är anslutna till Försäkringskassan och är en del av Praktikertjänst.


Vår tandhygienist Monika Kjessel har tyvärr flyttat och slutat hos oss. Tandhygienist Karin Löfberg jobbar för fullt och from 1/3 har även tandhygienist Saija Rova anslutit till teamet. Alla jobbar för för fullt och vi hoppas att snart vara i tid med våra kallelser. Vi ligger fortfarande efter i kallelsesystemet, men kontakta oss så kan vi ofta erbjuda en återbudstid! 

bild

AdobeStock_315583135.jpeg

Nya patienter

Nya patienter

Vi välkomnar ny patienter med ca 3-4 månaders väntetid, lite snabbare hos tandhygienist. 

Kontakta oss

För att läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, klicka här.

Covid

cdc-w9KEokhajKw-unsplash.jpg

Nya Coronaviruset


Har du symtom på luftvägsinfektion, exempelvis hosta, halsont, huvudvärk, snuva och/eller feber? Stanna i så fall hemma till dess att symptomen klingat av. Du ska stanna hemma i två dagar efter tillfrisknande. Kontakta 1177 vid behov.

Gå inte till en mottagning utan att kontakta dem först.

När du kontaktar 1177 får du information om när och var du ska söka vård.

 

Läs mer på 1177.se