Välkommen till tandläkare Lena Gavelin i Uppsala

Vi erbjuder tandvård för alla åldrar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl barntandvård som vuxentandvård. Hos oss får du alltid träffa samma tandläkare vilket är en trygghet för dig som patient. Mottagningen ligger centralt i Uppsala. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen på vår mottagning. Vi utför små och stora behandlingar - från undersökningar till att behandla total tandlöshet. Tveka inte att kontakta oss för en undersökning eller vid akuta besvär. Vi är anslutna till Försäkringskassan och är en del av Praktikertjänst.


Semesterstängt 30/12-8/1


 


Tandvård efter pandemin


Under några år har vi levt med en pandemi och detta har ju påverkat oss alla. Många av er har inte haft möjlighet att komma till oss på några år, vilket har lett till att vi nu har VÄLDIGT mycket att göra. Vi försöker jobba så effektivt vi kan för att ta hand om er.
Under hösten har vi rekryterat en till tandhygienist, Karin Löfberg. Vi arbetar för fullt för att komma i kapp våra köer och de som väntat länge kommer att kallas in under vintern/våren 2023. Om du har behov av att komma snabbt så är det bara att ringa så brukar det dyka upp återbudstider. Har du fått en tid som du vet inte passar så hör av dig till oss så fort som möjligt så har vi möjlighet att erbjuda din tid till någon annan!


 


Nya patienter


Vi kan erbjuda nya patienter tider ca 3 månader fram i tiden.

Kontakt