Om oss

Hos oss möter du mig, Lars-Gunnar Tysk, en erfaren tandläkare med stor expertis inom tandvård, tandhygienist Anette och tandsköterskorna Emelie, Emma och Kristina. Oavsett ålder kommer du få en trygg och säker behandling i en mysig mottagning

Erfarenhet

Vår personal har gedigen utbildning och lång erfarenhet av tandvård. Därför vet du att du och din familj alltid är i trygga händer hos oss. Vi kan utföra all vanlig tandvård och har också möjlighet att utföra viss specialistvård. Om du är i behov av annan behandling kan vi rekommendera bra alternativ, så att du alltid får rätt vård.

Vi skickar inte våra tandteknikerjobb utomlands utan till ett tandtekniskt laboratorium på orten.

Mottagningen

Vår mottagning är mysig och välkomnande. Här finns sysselsättning för både stora och små när du väntar på din tid. Med den senaste tekniken, uppdaterade instrument och behandlingsmetoder kan du vara säker på att du får bästa möjliga tandvård. I en lugn och trygg atmosfär kan du känna dig säker och vi hoppas att det är till oss du kommer tillbaka nästa gång du behöver tandvård. Vi har kundparkering i anslutning till entren.

Priser

Vi erbjuder tandvård av hög kvalitet men till låga priser. Vi följer Försäkringskassans referensprislista och har i stort sett samma priser som Folktandvården. Hos oss har hela familjen råd med regelbunden och effektiv tandvård. Genom att vi håller priserna nere vill vi visa att vi inte bara riktar oss mot en del av samhället, hos oss är alla välkomna.