Professionell förebyggande tandvård i Rättvik

Team Lars-Gunnar Tysk - ditt självklara val för akut eller förebyggande tandvård i Rättvik.

Tandläkare Lars-Gunnar Tysk och tandhygienist Ingmarie Roligs är välutbildade och erfarna experter som kan erbjuda ett brett utbud av tjänster inom tandvård. Från regelbundna kontroller till större ingrepp och specialistbehandlingar.

Med värme, trygghet och effektivitet behandlar vi varje ny kund som den viktigaste, eftersom vi vet hur känsligt det kan vara att komma till tandläkaren. Välkommen in!

Expertis

Hos oss är du garanterat i trygga händer. Vi har dessutom specialistkunskaper och om det är någon specialistbehandling vi inte kan utföra rekommenderar vi dig en specialist som kan hjälpa dig.
Vår kunskap - din trygghet!

Trygghet

När du kommer till vår mottagning ska du alltid känna dig trygg och säker. Därför har vi en mysig mottagning där du möts av vår trevliga personal, som tar hand om dig från första kontakt till färdigt resultat.
En välkomnande atmosfär

Service

Hos oss får du alltid snabb och smidig service som gör att du inte behöver vänta länge på behandlingar. Med flexibel behandling och ett stort utbud av lösningar kan vi anpassa behandlingen efter varje ny patient, så att du får rätt vård.
Effektiv service