Text 1

Allt börjar med ett leende

Välkommen till en heltäckande tandklinik i Göteborg. Genom långsiktig omsorg och stor nyfikenhet inför framtidens tandteknologier ser vi till att ditt leende är i varsamma händer – hela livet. Våra olika behandlingar hittar du här.  Vi finns i fräscha lokaler på Utlandagatan i Göteborg.

Vi utökar resurserna och kan välkomna fler patienter snabbare

Att hålla en hög kvalitet och att vara en heltäckande tandvårdsklinik har alltid präglat vårt arbetssätt. Våra patienter säger sig uppskatta att de slipper söka sig många olika vårdkontakter. Att de känner tillit. Att de kan få tid snabbt när det behövs. Vi satsar på vår kompetens, utrustning och vi blir ett tandläkarteam till.

Välkommen som patient till Tandläkargruppen Utlandagatan.

Gruppbild Tandläkargruppen

En komplett tandklinik

AdobeStock_2600 2000x1000.jpeg

En komplett tandklinik

Genom våra fyra team kan vi erbjuda en komplett tandklinik för hela familjen – från undersökning och lagning av tänder till tandreglering och avancerad kirurgi.

Förebyggande tandvård

AdobeStock_1524 2000x1000.jpeg

Förebyggande tandvård

Idag handlar en stor del av tandvården om förebyggande åtgärder, vilket har gjort våra munnar friskare. Regelbundna undersökningar är en bra investering för en frisk munvård genom hela livet.

Tid snabbt

AdobeStock_1038 2x1.jpeg

Tid snabbt

Är du trött på att vänta på tandläkartid? Hos oss kan du oftast få tid med kort varsel.

Modern utrusning och kompetens

Utrustning 2x1.jpg

Modern utrusning och kompetens

När du som patient besöker oss på Tandläkargruppen bemöts du med god information och rätt vård. Du skall få den vård som är bäst anpassad för dig och din situation.

Information om covid-19-infektion

AdobeStock_3330 2000x1000.jpeg

Information om covid-19-infektion

Du skall kunna känna dig trygg när du kommer till oss för din tandvård. Vi följer den rutin som Västra Götalandsregionen har utfärdat om Vårdhygien-Coronavirus.

Fri tandvård för barn och unga

AdobeStock_1177 2x1.jpeg

Fri tandvård för barn och unga

Barn och ungdomar skrivna i Västra Götalands län har fri tandvård upp till 23 år – även hos oss.

Besök i tandvården - riskgrupp för corona


Besök i tandvården - riskgrupp för corona

Patienter över 70 år och riskgrupper skall undvika onödiga kontakter. Samtidigt är en försämrad munhälsa också en hälsorisk.

Vi ber er som vet med er att ni tillhör riskgrupp att kontakta oss per telefon för att bedöma tandvårdsbehovet i relation till coronasituationen. Initiativ till telefonkontakt tas även av oss med de patienter som vi har kännedom om att de tillhör en riskgrupp.

Akutbesök av riskgruppspatienter och besök enligt ovan ordnas med tider då risk för exponering av andra människor är så liten som möjligt. Oftast tidig morgon eller sent på dagen.

Bild äldre kvinna