Välkommen!

Välkommen!

Hos oss arbetar en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi utför all form av tandvård - från förebyggande och estetisk tandvård till rotfyllningar, operation av tänder och implantat. Hos oss arbetar också en käkkirurg som opererar bl.a implantat. Vi välkomnar såväl gamla som nya patienter till Tandvårdscentrum Lidköping!

Instagram logo1.jpg

Vår värdegrund

Vår värdegrund

Kvinna som borstar tänderna

Två personer som håller i varandras händer

Tandläkare behandlar patient

Hälsa

Hälsa

För oss är det viktigt att hjälpa dig uppnå och behålla god munhälsa. Vi erbjuder stödbehandling hos tandhygienist och ger dig information kring just din munhälsa och hur du kan förebygga sjukdom.

Omtanke

Omtanke

Det är viktigt för oss att du känner dig väl omhändertagen. Därför utformar vi all behandling i samråd med dig som patient och efter dina förutsättningar. Du får avbryta behandlingen när du vill för en paus. Självklart eftersträvar vi att du skall få en helt smärtfri behandling och vi tar det lungt och varsamt på vägen. Vi erbjuder god service i en trygg och trivsam miljö.

Kvalitet

Kvalitet

Vi är måna om att du ska få den bästa tandvården hos oss. Vi arbetar därför efter vetenskaplig och beprövad erfarenhet och håller oss alltid uppdaterade med ny teknik och moderna arbetsmetoder. Vi använder oss endast av svenskproducerad tandteknik där vi kan kontrollera innehåll och kvalité på dina kronor. För bästa resultat har vi bland annat valt att använda oss av en erfaren specialist i käkkirurgi som utför operationer på vår klinik.

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer eller se hela dokumentärfilmen