Om oss

Diana

Diana Antic

Diana Antic

Leg. Tandläkare

Diana är en positiv och lyhörd tandläkare som har lång erfarenhet av tandvårdsrädda patienter. Hon tog sin tandläkarexamen 2007 vid Malmö högskola där hon tidigare också utbildat sig till tandtekniker. Hon har sedan tandläkarexamen arbetat som allmäntandläkare inom Folktandvården i Västra Götaland.

Diana har en bred erfarenhet inom tandvårdens alla delar. Hon utför alla former av tandbehandlingar. Diana är speciellt meriterad kring bettrehabiliteringar och estetisk behandling.

Elin Johansson Dahl

Elin Johansson Dahl

Elin Johansson Dahl

Leg. Tandhygienist

Elin är vår duktiga tandhygienist med fokus på att hjälpa dig som patient att uppnå och bibehålla god oral hälsa. Hon utför undersökningar och diagnostiserar karies och tandlossning. Hon arbetar främst med att förebygga och behandla sjukdomar i munhålan men utför även estetisk tandvård med tandblekning. Elin blev legitimerad tandhygienist 2013 och har tidigare arbetat på Folktandvården Västra Götaland.

Marie Larsson

Marie Larsson

Marie Larsson

Tandsköterska

Marie arbetar med tandläkare Diana, hon är utbildad profylaxtandsköterska och har ibland även egna patienter. Hon har lång erfarenhet av yrket som tandsköterska och har arbetat både inom folktandvården och i privat regi. Hon är mycket bra på färglära och deltar ofta i arbetet med färgtagning. Estetisk tandvård ligger henne varmast om hjärtat.

Bild på Maria Fredriksson

Maria Fredriksson

Maria Fredriksson

Tandsköterska

Maria arbetar i receptionen samt assisterar vår kirurg Tomas Perryd. Maria har lång erfarenhet av tandsköterskeyrket och har arbetat på kliniken sedan 1973. Maria brinner för kirurgi och hon ansvarar därför för våra bokningar vid implantatkirurgi.

Bild Tomas Perryd

Tomas Perryd

Tomas Perryd

Käkkirurg

Hos oss är det en specialist i käkkirurgi som utför operationer av implantat. Tomas Perryd är specialist i käkkirurgi sedan 2004. Han har tidigare, under många år, arbetat på
Plastik- & Käkkirurgiska kliniken, USÖ, där han haft fokus på rekonstruktiv kirurgi. Han har en Master of Medical Science från Karolinska Institutet och verksam som privat käkkirurg sedan många år inom Praktikertjänst.