Bild - pojke i gunga

Välkommen till oss!

Välkommen!


Vi är en större tandvårdspraktik belägen i västra Malmö. Vår vision är att våra patienter skall kunna känna glädje över sina tänder genom hela livet. För att lyckas med detta arbetar vi med ett långsiktigt kvalitetstänk. Vår klinik genomsyras av en stolthet för det vi gör och arbetar för. Vi tror att genom arbetsglädje skapas en kreativ och utvecklande arbetsplats. Detta tillsammans med en mycket kompetent personal gör att vi varje dag skapar tandvård enligt vår vision.

Mer om oss

Vuxentandvård

 

Vuxentandvård

Gör ett medvetet val


Vår vision är att du skall kunna känna glädje över dina tänder genom hela livet. Friska tänder skapar nämligen livskvalité.

Mer om vuxentandvård

Leende man sitter framför hus

Pojke hoppar med sparkcykel

Barntandvård

 

Barntandvård

Det är du som bestämmer


Barn och ungdomar har rätt till avgiftsfri tandvård. Denna valfrihet styrs av Lagen om valfrihet (LOV). Detta innebär att du som förälder själv väljer vem du önskar som tandläkare till ditt eller dina barn.

Mer om barntandvård

Familjetandvård

 

Familjetandvård

Skaffa en egen familjetandläkare


Du får en unik möjlighet att gå till samma klinik med hela din familj. På så sätt skapar vi en mycket värdefull relation och trygghet både för dig och din familj.

Mer om familjetandvård

Mamma som ler mot sin son

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer