Om oss

Vi är fyra tandläkarteam: Team Hegen, Johansson, Lister och Pahlby, som arbetar mitt i Kungsbacka . Vi arbetar med högsta kvalitet och de bästa materialen, leverantörerna och tandteknikerna. Vi ser en stor fördel i att vara många på kliniken som kan diskutera olika patientfall. Dessutom hjälper det oss att hålla nere priserna på tandvården genom delade omkostnader. Vi är övertygade att den extra tid vi ger våra patienter för behandling ger bättre kvalitet och blir mer hållbart.

För att komma till Allétandläkarnas hemsida klicka här.

För att komma till Team Hegens hemsida klicka här.

Vi utför all typ av tandvård och arbetar med patientens egna önskemål i centrum.
Inriktning på funktion och estetik är viktiga för oss. Naturligtvis kan vi erbjuda tandblekning, skalfasader och tandhygienistbehandling. Tandimplantat görs på plats i kliniken. Vi har ett gott samarbete med alla specialiteter.

Patienten alltid i fokus och får ett trevligt omhändertagande! Vi är vana att behandla tandvårdsrädda, erbjuder skonsam bedövning med modern teknik och tar även emot barn.

Team Anki

Team Anki

Allétandläkarna 3.jpg

Team Marie

Team Marie

Team Marie.jpg

Personal

Bild: Anki

Anki

Tandläkare sedan 1989, utbildad i Göteborg, född och uppvuxen i Vallda. Delägare i Allétandläkarna och tog över från tandläkare Björn Weissenrieder 2004 (som i sin tur tog över från tandläkare Åke Svanvik 1977)

Bild: Ewa

Ewa

Tandsköterska sedan 1979. Utbildad i Karlstad. Tilläggsutbildning i profylax och anestesi. Extra kompetens att bedöva med the Wand. Trodde att hon fått jobb i Kungshamn men hamnade i en okänd håla, Kungsbacka.

Bild: Malin

Malin

Tandsköterska sedan 2017, utbildad via Medlearn i Kungsbacka. Uppvuxen i Göteborg och bor i Vallda

Bild: Marie

Marie

Tandläkare sedan 2005, utbildad vid Tandläkarhögskolan i Göteborg. Uppvuxen i Fjärås och bor i Kungsbacka.

Bild: Lisa

Lisa

Leg. tandhygienist med examen 2005, utbildad på Odontologen, Sahlgrenska Akademin i Göteborg.

Har arbetat o bott i Göteborg men trivs nu i Älvsåker och på arbetet hos Allétandläkarna.