Kontakt och öppettider

Telefon 08-87 92 12

2023-05-17 Information till våra patienter!

Vi står inför en större förändring på Västervården då dr Mårten Trotzig och dr Lisa Nilses, två av våra specialistläkare, går vidare till nya uppdrag i slutet av maj. Vi saknar också sedan tidigare en specialistläkare efter dr Carl Astner, som slutade vid nyår.

Vi arbetar mycket hårt för att rekrytera läkare, men har inga ersättare på ingång ännu.

Under rådande situation då det är brist på specialister i allmänmedicin så är det omöjligt att sia om hur lång tid rekryteringen kan ta.
Patienter som har haft Carl, Lisa och Mårten som sin husläkare kommer att få brev när vi har anställt nya specialistläkare i allmänmedicin/husläkare.

De läkare som är kvar på vårdcentralen kan inte kompensera för bristen som nu är, och vi ber om förståelse för att det kan bli svårare att få en läkartid. Som alltid gör vi en medicinsk bedömning och prioritering innan vi erbjuder besök.

Under tiden rekrytering av läkare pågår har vi fortsatt listningsstopp. Det betyder att vi inte kan ta emot nya patienter eller återvändande gamla patienter, oavsett om du är listad på en annan mottagning, eller ingen mottagning alls.

Vår största önskan och vårt mål är att vi ska kunna hitta en stabil lösning för att kunna ta hand om våra patienter på bästa sätt.

Linda Fredman
Verksamhetschef och specialist i allmänmedicin

___________________________________________________________________________

Tidsbokning och medicinsk rådgivning

  • Kontakta oss via Mitt PTJ.
  • Ring på telefon 08-87 92 12 (telefontid måndag-fredag kl 8.00-17.00)

Inga besök bokas i vår reception.

Återbud

Telefonsvarare 08-87 92 12. Tid måste avbokas senast 24 timmar före besöket.
Vid uteblivet besök debiteras du en avgift på 400 kronor. Kommer du försent och vården inte kan genomföras får du också betala. 
Detta gäller även barn och ungdomar under 18 år, patienter över 85 år och patienter med frikort.

Mailkontakt

Datainspektionen tillåter inte kontakt mellan patient och vårdgivare via vanlig mail. Gäller det patientärenden kontaktar du oss via Mitt PTJ.

När mottagningen är stängd

När vi har stängt hänvisar vi till Sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177 eller någon av Region Stockholms Närakutsmottagningar.