Om oss

Profilbild

Maher Hamoud

Maher Hamoud

MD, PhD, Överläkare kärlkirurg

Jag älskar mitt jobb som kärlkirurg och strävar alltid mot att höja min kompetens genom att delta i kurser och konferenser. Då uppdaterar jag mina kunskaper om nya metoder och nya europeiska och amerikanska riktlinjer för bedömning och behandling av åderbråck. Detta ger mig trygghet för att kunna ta ansvar för och ge mina patienter högsta kvalitet.

Under de senaste 14 åren har jag arbetat både inom statlig och privat verksamhet inom kärlkirurgi och jag har gjort mer än 5.000 operationer med olika moderna metoder och tekniker. Jag gjorde klart min avhandling (PhD) inom kärlkirurgi år 2013. Jag har höga krav på mig själv och bryr mig mycket om mina patienter, det gör mig glad att kunna utföra ett perfekt och säkert jobb.

På kliniken tar vi hand om dina åderbråck och ådernät på bästa sätt. Vi undersöker och bedömer för att sedan välja rätt metod för behandling (laser, radiofrekvens, skum eller borttagning med operation). Vi gör allt för att du ska må bra, samt ge dig bästa medicinska behandling och snygga ben.

Du är varmt välkommen att höra av dig.