Hej!

Hej!

Vi är en privat klinik med ett professionellt arbetssätt och ett personligt omhändertagande.

Vår vision på mottagningen är att du som patient ska känna dig trygg och ha en god munhälsa. Tillsammans erbjuder vi tandvård av högsta kvalitet för både barn och vuxna. Barn och ungdom t.o.m. 23 års ålder har avgiftsfri tandvård.

Välkommen!

Gruppbild

Covid-19

Covid-19

Pandemin Covid-19 har drabbat Sverige och vi alla påverkas.

Som varje seriös aktör följer vi noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer och tar vårt ansvar för att minska smittspridningen.

Ingen personal arbetar med minsta förkylningssymtom och vi uppmuntrar patienter att avboka sina besök om de upplever symtom som hosta, muskelvärk, feber eller förlorad smak eller luktsinne.

Tandvårdens hygienrutiner är redan bland de striktaste i världen och de rutiner vi har skyddar mot såväl kontaktsmitta som droppsmitta och blodsmitta. Du kan känna dig trygg hos oss.

Ta hand om er där ute! Tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma om du har symtom. Tillsammans kommer vi rida ut den här stormen!

Bild covid

 

 

cdc-k0KRNtqcjfw-unsplash.jpg

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer