Lediga tjänster

ST-LÄKARE

 

  ST-Läkare

Om Hamnstadens Vårdcentral
Vi arbetar för att erbjuda en fin arbetsmiljö där alla strävar åt samma håll. Vården som vi ger till våra patienter ska vara lättillgänglig och av bästa kvalitét.

Vad kan vi erbjuda dig för att du ska vilja arbeta hos oss?
Vi är öppna för olika förslag och ideér. Tid för administration hemifrån? Ta hand om våra äldreboende? Intresse för att utveckla vården i hemmet för våra äldre? Vi är öppna för olika lösningar.

Vi har ca 9700 listade patienter, ljusa fina lokaler. Lidköping har ca 40 000 invånare och ligger vid Vänern med sin fina skärgård och vackra natur. Lidköpings kommun har en väl fungerande verksamhet för barn och skola. Gå gärna in på www.lidkoping.se och läs mer om kommunen.

Arbetsuppgifter
Vi ser fram emot att få träffa dig som går i tankarna att göra din ST inom allmänmedicin. Hos oss utför du sedvanliga läkaruppgifter inom primärvård och du förväntas arbeta nära övriga yrkeskategorier för att kunna erbjuda våra patienter bäst möjliga vård. 

Övrig information

Välkommen in med din ansökan! Eller bara hör av dig för att boka in ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om oss. Antingen ses vi personligen, hörs via Teams eller telefon.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som går i tankarna att göra din ST inom allmänmedicin. 

Personliga egenskaper

Du är noggrann, empatisk och kvalitetsinriktad och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om både dina kollegor och patienter och sprider en positiv stämning omkring dig.

Om anställningen
Lön
Individuell lönesättning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tillsvidare med provanställning.

Kontakt

Per-Anders Björk, per-anders.bjork@ptj.se, tfn 0510-48 88 10
Lisbeth Djup, lisbet.djup.larsson@ptj.se, tfn 0510-48 88 10

Skicka ansökan till hamnstadensvc@ptj.se senast 15 december 2022