Lediga tjänster

Vill du bli en del av oss? Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Lediga tjänster utfällbar lista

Distriktsläkare / ST-läkare / framtida delägare eller verksamhetschef

Vi söker specialister i allmänmedicin för tillsvidareanställning samt ST-läkare. Möjlighet att axla ännu en roll ; som delägare eller verksamhetschef finns.

Om Hamnstadens Vårdcentral

Är du specialist i allmänmedicin och vill vara med på vår resa att fortsätta utveckla och bedriva den allra bästa primärvården till våra patienter? Just nu söker vi fler kollegor till vår fina vårdcentral!

Vi arbetar för att erbjuda en fin arbetsmiljö där alla strävar åt samma håll. Vården som vi ger till våra patienter ska vara lättillgänglig och av bästa kvalitét.

Vad kan vi erbjuda dig för att du ska vilja arbeta hos oss?

Vi är öppna för olika förslag och ideér. Tid för administration hemifrån? Kanske vill lägga mer tid på handledning för ST och AT? Frågedoktor? Ta hand om våra äldreboende? Intresse för att utveckla vården i hemmet för våra äldre? Vi är öppna för olika lösningar.

Vi har ca 9500 listade patienter, ljusa fina lokaler. Lidköping har ca 40 000 invånare och ligger vid Vänern med sin fina skärgård och vackra natur. Lidköpings kommun har en väl fungerande verksamhet för barn och skola. Gå gärna in på www.lidkoping.se och läs mer om kommunen.

Arbetsuppgifter

Vi ser fram emot att få träffa dig som är specialist i allmänmedicin eller går i tankarna att göra din ST inom allmänmedicin. Hos oss utför du sedvanliga läkaruppgifter inom primärvård och du förväntas arbeta nära övriga yrkeskategorier för att kunna erbjuda våra patienter bäst möjliga vård. 

Som delägare eller verksamhetschef och genom arbetet i ledningsgruppen ansvarar du och dina delägarkollegor för den dagliga driften. Under Praktikertjänsts paraply finns ett stort nätverk av specilister inom olika områden redo att stötta verksamheten.

Övrig information

Välkommen in med din ansökan! Eller bara hör av dig för att boka in ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om oss. Antingen ses vi personligen, hörs via Teams eller telefon.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller går i tankarna att göra din ST inom allmänmedicin. Tidigare personalansvar och/eller medicinskt ansvar är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för primärvårdens spelregler. Du är noggrann, empatisk och kvalitetsinriktad och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om både dina kollegor och patienter och sprider en positiv stämning omkring dig.

Om anställningen

Lön: Individuell lönesättning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor: 40 timmar per vecka.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tillsvidare med provanställning.

Kontakt

Per-Anders Björk, per-anders.bjork@ptj.se
Lisbeth Djup, lisbet.djup.larsson@ptj.se, telefon 0510-48 88 23

Underläkare

Väntar du på AT- eller ST-placering? Vi erbjuder kortare eller längre vikariat som underläkare.

Vi lägger stor vikt vid läkarnas arbetsmiljö och anpassar scheman och arbetstider efter önskemål. Det är viktigt att alla trivs och har en rimlig arbetsbelastning. Det är ett gott samarbete mellan de olika professionerna på vårdcentralen. Varje läkare ansvarar för ett visst antal datum beroende på tjänstgöringsgrad. Du får regelbunden handledning av allmänspecialist.

Kvalifikationer

Läkarexamen
Godkännande av Socialstyrelsen för arbete på vårdcentral
Godkänd i svenska C1

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, har god framförhållning och förmåga att prioritera.

Anställningsform

Vikariat på längre eller kortare tid.
Arbetstid enligt överenskommelse
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Om vårdcentralen

Hamnstadens vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Lidköping. Lidköpings kommun har drygt 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med skärgård och Läckö slott och berget Kinnekulle innebär natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga.

Vår vårdcentral är den enda som drivs i privat regi - Praktikertjänst. Vi öppnade 2011 i nya lokaler och här finns stora ljusa rum, flera med sjöutsikt. Vårt uppdrag är att tillgodose våra listade patienter, för närvarande ca 9500, med basala behov av hälso-och sjukvård samt att samverka med andra vårdgivare.

Hamnstaden har idag 41 anställda. 3 distriktsläkare, 4 ST-läkare , 2 AT-läkare och 2 underläkare. Förutom läkarmottagning och distriktssköterskemottagning finns här mottagningar för BVC, Hypertoni, och Astma/Kol. Vi erbjuder även rökavvänjning. Totalt arbetar idag fem distriktssköterskor och sex sjuksköterskor här. Två kuratorer arbetar med psykisk ohälsa och vi har en psykiatriker knuten till oss. Här finns även en rehab koordinator. Hamnstaden har ett eget laboratorium och medicinska sekreterare på plats. Viktigt för oss är att alla våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö.

Kontakt

Ring 0510-48 88 23 eller 0510-48 88 36 för att boka tid för intervju.