Om oss

Kungskliniken ägs och drivs idag av tandläkarparet Nils-Eric Vallo och Ansam Katif-Vallo som varit verksamma i över 20 år. Vårt mål är att du som patient ska känna dig omhändertagen och trygg. Vi vill erbjuda dig den bästa tandvården och den bästa servicen.

Klinikens historia

Kliniken startades ursprungligen av tandläkare Christer Spångberg och drevs sedan vidare av tandläkarna Bertil Spång och Tommy Jobén. Vi arbetade tillsammans med Tommy Jobén under några år innan han gick i pension. Kungskliniken har nu rustats om totalt och vi kan med glädje erbjuda behandling i en ny och modern klinik i hjärtat av Eskilstuna.

Besök oss gärna på Kungsgatan 16!

Vi är en del av Praktikertjänst

Vår praktik är en mottagning inom vårdbolaget Praktikertjänst. Det innebär att vi har mer tid för våra patienter, eftersom Praktikertjänst avlastar oss med ekonomi och administration. 

Vi är en så kallad Addera mottagning inom Praktikertjänst. Det innebär att vi vill skapa en relation till dig, där vi tillsammans tar ansvar för dina tänders hälsa. Vi vill bidra till att höja din dentala IQ, det vill säga,  vi vill att du ska förstå tandhälsans betydelse och värde. Ju mer du vet om dina tänder, desto större är möjligheten att du får behålla tänderna livet ut.

› Mer om Praktikertjänst

Vi som arbetar här

Bild: Ansam Katif Vallo

Ansam Katif Vallo

Tandläkare

Bild: Nils-Eric Vallo

Nils-Eric Vallo

Tandläkare

Bild: Gunilla Törnstrand

Gunilla Törnstrand

Receptionist, tandsköterska

Bild: Annika Tägil

Annika Tägil

Tandhygienist

Bild: Nina Eriksson

Nina Eriksson

Tandhygienist

Bild: Vivi Sandström

Vivi Sandström

Tandsköterska

Bild: Sari Kotokorpi

Sari Kotokorpi

Tandsköterska

Bild: Camilla Ståhl Back

Camilla Ståhl Back

Tandsköterska

Bild: Mine Jensen

Mine Jensen

Tandsköterska