Priser

Vi ger alltid skriftliga kostnadsberäkningar för behandlingar utöver undersökning och tandstensborttagning. Det finns även möjlighet att delbetala i upp till 36 månader.

Utfällbar lista

Vuxentandvård

Vi utför allmäntandvård med inriktning på förebyggande "frisk" tandvård och samarbetar med specialister inom såväl Landstinget som i privat tandvård.

Försäkringskassans information:

  • Du får ett allmänt tandvårdsbidrag på 300 kr/år om du är 30-64 år.
  • Du får ett allmänt tandvårdsbidrag på 600 kr/år om du är 24-29 år eller 65 år och uppåt..
  • Om det ersättningsgrundande beloppet det sk referenspriset överstiger 3.000 kr får du av Försäkringskassan 50% av det överstigande beloppet.
  • Om det ersättningsgrundande beloppet det sk referenspriset överstiger 15.000 kr får du av Försäkringskassan 85% av det överstigande beloppet.

Familjetandvård

Nu kan du själv välja vilken tandläkare ditt barn ska gå till. Informationen om detta har du fått i ett brev ifrån Landstinget Sörmland. Vi erbjuder dig som är patient hos oss tandvård för hela familjen.

Barn och ungdomar har kostnadsfri tandvård till och med den sista december det år du fyller 23 år (födda 2000). Från och med den 1 januari det år du fyller 24 år börjar du betala för din tandvård. Allt du behöver göra är att ringa oss så fyller vi i blanketten till Landstinget.