Välkommen!

Välkommen!

Ett besök hos oss innebär att du träffar samma personal varje gång. Vi tror att kontinuitet skapar trygghet och upplevelse av god service. Vårt mål är att du ska känna att det är enkelt och bekvämt att besöka oss. 

Vi erbjuder allmäntandvård för vuxna patienter. Vi utför behandlingar såsom regelbundna undersökningar, estetisk tandvåd, implantat, behandling av snarkningar samt undersökningar av flygande-och submarin personal inom Försvarsmakten.

 

Ny hos oss

Vi välkomnar nya patienter kontinuerligt. Om du vill lista dig hos oss så är vi tacksamma om du kan skicka oss e-post, vi kallar kontinuerligt efter kölistan. Vi vill skapa en långsiktig relation till dig som går hos oss och erbjuda dig bästa vård och bemötande, därför kan du behöva få vänta innan vi kan erbjuda en tid. Personal inom Försvarsmakten som vill boka tid för obligatorisk undersökning för flygande-och submarin personal, tala in meddelande på telefonsvarare eller skicka e-post så kontaktar vi er. 

Covid-19

Covid-19

För oss är din och vår hälsa viktigast. Vi följer kontinuerligt uppdateringar om Coronaviruset och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Inom tandvården har vi länge haft strikta och omfattande nationella hygienregler för att all tandvårdpersonal ska kunna behandla även sjuka patienter utan risk för sin egen hälsa. Att hantera smittorisker är med andra ord en del av vår vardag.

  • Om du känner dig sjuk, kontakta oss via telefon eller e-post. Vi flyttar då fram din tid.
  • Om möjligt, besök oss gärna utan sällskap.

Bild på covidviruset