Välkommen!

Välkommen!

Ett besök hos oss innebär att du träffar samma personal varje gång. Vi tror att kontinuitet skapar trygghet och upplevelse av god service. Vårt mål är att du ska känna att det är enkelt och bekvämt att besöka oss. 

Vi erbjuder allmäntandvård för vuxna patienter. Vi utför behandlingar såsom regelbundna undersökningar, estetisk tandvåd, implantat, behandling av snarkningar samt undersökningar av flygande-och submarin personal inom Försvarsmakten.

 

Ny hos oss

Vi önskar kunna boka in er som kontaktar oss men har just nu ett högt tryck på bokade tider innan sommaren. Till hösten kommer personalstyrkan att utökas och då kommer vi att kunna erbjuda fler bokningbara tider. Välkomna att kontakta oss till hösten!

Covid-19

Covid-19

För oss är din och vår hälsa viktigast. Vi följer kontinuerligt uppdateringar om Coronaviruset och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Inom tandvården har vi länge haft strikta och omfattande nationella hygienregler för att all tandvårdpersonal ska kunna behandla även sjuka patienter utan risk för sin egen hälsa. Att hantera smittorisker är med andra ord en del av vår vardag.

  • Om du känner dig sjuk, kontakta oss via telefon eller e-post. Vi flyttar då fram din tid.
  • Om möjligt, besök oss gärna utan sällskap.

Bild på covidviruset

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer