Välkommen till oss

Välkommen till oss

Vi har en trivsam och modernt belägen mottagning på S:t Persgatan 19, genom Pronova-husets huvudentré. Följ sedan skyltning (Korsgatan 2). En av våra viktigaste uppgifter inom tandvården är att jobba med hållbara förebyggande åtgärder för att på så sätt främja en god tandhälsa livet ut. Men det finns gånger då skadan redan är skedd, och då är vår filosofi att återställa fungerande tänder och bett med kvalitet och omtanke. 

Vi erbjuder alla typer av behandlingar inom allmäntandvård och familjetandvård.

Genrebild av tandläkare

Om oss

AdobeStock_77825039.jpeg

Om oss

Här på vår mottagning arbetar det tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Vi ser fram emot att träffa dig hos oss.

Välkommen hit!

Kvalitet är alltid i fokus

AdobeStock_55943783.jpeg

Kvalitet är alltid i fokus

Det som knyter samman samtliga tandvårdsverksamheter inom Praktikertjänst är att vi håller högsta odontologiska kvalitet. Vi strävar också alltid efter att ge våra patienter bästa möjliga bemötande, därför är vi extra stolta att under åtta år i rad haft branschens nöjdaste patienter enligt Svenskt kvalitetsindex. 

Priser

AdobeStock_54917210.jpeg

Priser

Kostnaden för ditt tandläkarbesök beror på en rad olika faktorer och därför är det bäst att komma hit på en undersökning för att få "rätt" pris.

Läs gärna mer här

Tillsammans genom pandemin

 

Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Här kan du läsa mer samt se hela dokumentärfilmen.