Om oss

Bild Nadejda

Beskrivning Nadejda

Nadejda Stoyanova
Tandläkare

Jag brinner för mitt yrke som tandläkare och strävar efter att alltid höja min kompetens och att bli bättre på det jag gör för att kunna ge mina patienter tandvård av högsta kvalitet.

Jag har arbetat i 15 år på folktandvården på Södermalm och blivit uppskattad av både patienter och kollegor. Under denna tid har jag erhållit en bred odontologisk kompetens, samt en lång erfarenhet inom både vuxen- och barntandvård. Under de sista 5 åren har jag fått nisch kompetens inom parodontologi. Jag behandlar tandlossning, opererar implantat och behandlar infektioner kring implantat. Parodontologi är mitt största intresse, för att parodontit eller tandlossning är en inflammatorisk sjukdom där immunförsvaret med sina intrikata mekanismer spelar stor roll. Jag är även noga med att ersätta de förlorade tänderna med en bra protetik, som återskapar funktion och estetik.

Mitt mål är att du, som är min patient, känner dig trygg i min klinik, får ett funktionellt bett samt får friska och fina tänder som du behåller livet ut.

Bild Lena

Beskrivning Lena

Lena
Tandhygienist

Jag älskar mitt jobb, speciellt mötet med dig som patient. Lika roligt och utmanande osm när jag började arbeta som tandhygienist för drygt trettio år sedan. Mitt uppdrag är att hjälpa dig lägga grunden till en ren, frisk och fräsch mun - och en långsiktigt god tandhälsa. För mig, ett äkta förtroendeuppdrag.