Tjänster

Vi kan erbjuda behandlingar för alla åldrar och för hela familjen. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vad vi kan göra för dig och dina tänder, eller boka tid redan idag!

Akut

När olyckan är framme har vi möjlighet att hjälpa dig med akut tandvård av alla typer. Det kan gälla lagning av existerande tänder eller att sätta in nya tänder. Med de senaste metoderna och moderna verktyg och material kan vi fixa dina tänder på ett ögonblick. Kontakta oss när något händer, så kommer du snart kunna använda dina tänder på rätt sätt igen.

Förebyggande

Det bästa sättet att undvika långsiktiga skador på dina tänder är att komma till en tandläkare för regelbundna kontroller och behandlingar. Vi kan erbjuda förebyggande tandvård, så att du får behålla dina tänder länge. Dessutom kan vi också behandla tandsten och tandköttsinflammationer vid behov, och vi håller koll på dina tänders utveckling över längre tid för att se att allt står rätt till.

Permanent

Vi erbjuder permanenta behandlingar som fyllningar, kronor,broar implantat mm. Dessutom kan vi erbjuda populära behandlingar som tandblekning och fastsättning av smycken på tänderna. Hos oss får du möjligheten att ge dina tänder det utseende du vill ha, så att både de och du mår bra.